Póker Fórum Archívum > Multi table > Aki tud értelmes magyarázatot adni erre, annak fizetek akármit

fejes1988
2009. jan. 26. 2:25

Aki tud értelmes magyarázatot adni erre, annak fizetek akármit

Asztal '134686922 68' 4-max #3 szék a button
1 szék: TweetyBrd01 (1140 zseton)
2 szék: orygon (1480 zseton)
3 szék: coltsboy14 (1800 zseton)
4 szék: fejes1988 (1580 zseton)
fejes1988: berakja a kisvakot 10
TweetyBrd01: berakja a nagyvakot 20
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott fejes1988 [7h 7c]
orygon: dob
coltsboy14: emel 60 eddig 80
fejes1988: emel 320 eddig 400
TweetyBrd01: dob
coltsboy14: megad 320
*** FLOP *** [2c 4c Kd]
fejes1988: nyit 480
coltsboy14: megad 480
*** TURN *** [2c 4c Kd] [Qc]
fejes1988: passzol
coltsboy14: passzol
*** RIVER *** [2c 4c Kd Qc] [Ah]
fejes1988: nyit 700 és all-in ment
coltsboy14: megad 700
*** MUTATÁS ***
fejes1988: mutat [7h 7c] (Hetes pár)
coltsboy14: mutat [Td Jd] (sor, ettől: Tízes eddig: Ász)
coltsboy14 begyűjtött 3180 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 3180 | jutalék 0
Asztal [2c 4c Kd Qc Ah]
1 szék: TweetyBrd01 (nagyvak) dobta előtt Flop
2 szék: orygon dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: coltsboy14 (button) mutatott [Td Jd] és nyert (3180) ezzel: sor, ettől: Tízes eddig: Ász

Mit gondolt a flopon? Turnön tele lett a gatyesz...közepes párra tettem, ezért az ott hiba szerintem...river meg hát, magáért beszél.. GIGACOOLER!! És azt mondja a chatben, sorry ember, mennem kellett..

Romsy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 26. 2:51

Delayed float hogy ne add turnön clubbal, riveren ügyesen el akartad dobatni a blufföket. Preflop is túl nagyot emelsz.

fejes1988
Válasz Romsy kommentjére
2009. jan. 26. 2:55

Delayed float hogy ne add turnön clubbal, riveren ügyesen el akartad dobatni a blufföket. Preflop is túl nagyot emelsz.

nagy a preflop 3 bet? na ezt nem hittem volna.

matusow88
2009. jan. 26. 2:55

röviden: az ellenfél is hatalmas nagy fish, de a te játékod is elég erősen arra hajaz ebben a partiban...

fejes1988
Válasz matusow88 kommentjére
2009. jan. 26. 3:06

röviden: az ellenfél is hatalmas nagy fish, de a te játékod is elég erősen arra hajaz ebben a partiban...

te hogy játszottad volna? érdekelne, és örülnék, ha meg is magyaráznád! ez egy 4-max verseny volt, nincs idő AK-ra, meg ilyenekre várni..szerintem a turnön hibáztam, mert ha ott nyitok, dobja..
ennyi!

Chryss85
2009. jan. 26. 3:14

Riveren miből szedsz ki value-t? :)

fejes1988
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jan. 26. 3:26

Riveren miből szedsz ki value-t? :)

Már írtam, hogy közepes párra tettem..de semmiképp nem prémium handre..miből szedek ki value-t? Abból, h eldobatom vele a lapját...Épp azért, mert gondolhatta, hogy AK,AQ,AJ-ra hívok vissza nagyot preflop, amivel simán két párom alakulhatott ki, de minimum egy A.
A legutolsó lap volt a J10, amire gondoltam.. ez nem cg Chryssy, nincs laca faca :D megszívtam, ez van

Chryss85
2009. jan. 26. 3:39

Már írtam, hogy közepes párra tettem..de semmiképp nem prémium handre..miből szedek ki value-t? Abból, h eldobatom vele a lapját...Épp azért, mert gondolhatta, hogy ász x-re hívok vissza nagyot preflop, amivel simán két párom alakulhatott ki, de minimum egy A.
A legutolsó lap volt a J10, amire gondoltam.. ez nem cg Chryssy, nincs laca faca :D megszívtam, ez van

Az rendben van, hogy nem CG, de itt is akkor kell betenni a lóvét, amikor te vagy az esélyesebb :D
A valuebet meg valuebet sng-n is.. De gondoljuk végig, ekkora 3betet megad, mije lehet? Ha akkora idióta, hogy Kx , Qx-el megad, akkor már nem dobja el. Ha Ax-szel, akkor azt sem dobja el. 88-TT-t már lehet, de az kevesebb eséllyel van nála, mint ami ver.
Főleg, hogy a turnon lassítottál, így elárultad valamilyen szinten, hogy sérülékeny a kezed.

Valójában igazad van.. megszívtad, ez van. Csak 10 outja volt :D

Bár lehet, hogy csak én gondolom ennyire másképp? :)

fejes1988
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jan. 26. 3:43

Az rendben van, hogy nem CG, de itt is akkor kell betenni a lóvét, amikor te vagy az esélyesebb :D
A valuebet meg valuebet sng-n is.. De gondoljuk végig, ekkora 3betet megad, mije lehet? Ha akkora idióta, hogy Kx , Qx-el megad, akkor már nem dobja el. Ha Ax-szel, akkor azt sem dobja el. 88-TT-t már lehet, de az kevesebb eséllyel van nála, mint ami ver.
Főleg, hogy a turnon lassítottál, így elárultad valamilyen szinten, hogy sérülékeny a kezed.

Valójában igazad van.. megszívtad, ez van. Csak 10 outja volt :D

Bár lehet, hogy csak én gondolom ennyire másképp? :)

nem az a gond, hanem ezek szerint nem érted a lényeget? Te flop előtt lecallolsz J10s-el egy ekkora 3betet vagy nem? én biztos dobom..na már most flopon cbeteltem, nem is kicsit, erőt sugallva..lecallol! igen, abban egyetértek, h itt a turnön hiba van, mert hívnom kellett volna..de amilyen nyomorék, még azt is adta volna.. azzal is tisztában voltam, h nem Kx, Qx-el callolt, mert akkor kapom a reraise-t... ez egy szar játék az ellentől szerintem..mivel játszik egy fish check callt általában? pp-vel, vagy sorhúzóval....river már mind1 volt, pot committed voltam...bejött a hőnáhított sora, lehet pezsgőt bontani, hurrá! örülök, h díjazod a játékát, volt 10 outja, menjél már... ennek a partinak flopon vége kellett volna lennie

Chryss85
2009. jan. 26. 3:54

Fishnek flushe miért nem lehet?

Nem díjazom a játékát, de ha ígyis úgyis betolod a pénzed, akkor miért nem turnon?? Adsz neki szabad lapot, amit ő el is fogad, és megköszöni a részvételed...

Élő ügyfélszolgálat