ha tudnám, átnevezném a topicot "atish81 égeti magát, álljuk körbe röhögjük ki"-re.
jó lesz. :)
jön még sok ilyen.
a két ellenfél SB-n mr.vérmoron 45/4-es statokkal és BBn félvérmoron CallToRiver testvére 35/5-ös statokkal.
Hely és idő: 8$os 5K garantál a PS-en pár nappal ezelőtt.
[pokerhandreplays]775006[/pokerhandreplays]
lehet hogy egy jamie gold II vagyok de én itt is lazán allin mennék.
mert - minimalizálunk minden további hibát amit véthetünk - nem mákolnak le (vagy csak akkor ha megadják nagyon behindról, de minden allin-nél kisebb reraise, reraise-t generál és potcommittedek vagyunk és két ellenfél stb stb stb)- maximális nyomást gyakorlunk - gyengeségnek is vélhetik játékunkat - rövidre akarom zárni a 3-way agy****t - ennek a potnak is örülök - nehezen játszható a többi utca - pláne ha barmok, top párral simán callolhatnak. ilyesmik.
de lehet tényleg, hogy elmebeteg vagyok.
:-)
"minden allinnél kisebb reraise/sqz reraisepusht generál" najó ez elhamarkodott volt. :-) de minden érvem az allin mellett szól.
Allin nálam is. Az effektív stackek miatt azt hiszem felesleges bármi mást emelnünk.
Akkora allin mint egy ház. Nem is értem, a legtöbb szavazat miért a reraise-re ment...
nem kell all in menni. elég ha reraiselsz 9999-ig ;)
na jól van akkor, pillanatra azt hittem kicsit erős volt, hogy rájukcsűrtem.
kár hogy QQ-t mutatott a fish :)
az szép... mondjuk az ilyen fisheknél bármi lehet, simán lehetett volna nála Q10o és társai, amivel szépen tönkremegy...
az ellenfél elég feszes, plusszos játékos. hogyan tovább?
11$os 20K gari, ma hajnali 5 órakor.
[pokerhandreplays]777841[/pokerhandreplays]