Miért nem 3beteltél PF?
Postflop szerintem shove.
Miért nem 3beteltél PF?
Postflop szerintem shove.
Szerintem az emelés nagy ahhoz, hogy kész lapja legyen, nálad a 4. nuts flösshúzó. Két fölé lapot sejtek, vagy párt, ami a tiedénél alacsonyabb is lehet, ezt védi a 2/3-ad pottal. Milyen infó van az ellenről?
Dobni túl jó a lapod, megadással nem leszel okosabb és remek oddsot kap a 3. playa, sima 3bet, kb. 2200-ig kevés a nagy stack miatt, marad a push. MP3 QQ+ lapokkal emelt volna, így őt egyelőre vered, vagyis jó eséllyel dob, az eredeti emelőt pedig még javulhatod, ha szükséges.
A5 kétpár river CR ellen
$25/$50 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG $3,481
UTG+1 $3,225
MP1 $8,674
MP2 $3,565
MP3 $3,000
CO $3,015
atish81 $2,845
SB $3,770
BB $2,595
Pre-Flop: ($75, 9 players) atish81 is BTN Ah 5h
1 fold, UTG+1 calls $50, 4 folds, atish81 raises to $200, 2 folds, UTG+1 calls $150
Flop: As Jc 8s ($475, 2 players)
UTG+1 checks, atish81 checks
Turn: 5c ($475, 2 players)
UTG+1 checks, atish81 bets $250, UTG+1 calls $250
River: 3s ($975, 2 players)
UTG+1 checks, atish81 bets $450, UTG+1 raises to $1,600, atish81???
river CR mindig nuts?
(10$os torna, semmi komoly infó)
Ezeken a versenyeken ööö úgy 90%ban tuti flusht fog mutatni mikor megadod... Mindig eljátszom a gondolattal, h csak blöff és megadom. Aztán jön a fej -> fal effektus, h már megint... Ilyen kis vaknál sztm sokat spórolhatunk a dobással.
Simán dobható, kb csak a blöfföt vered. Ilyen korai szakaszban nem érdemes a call gondolatával eljátszani sem. De azért ez meglepetés, hogy a 10$ versenyeken is csinálnak river c/r-t! :)
További read nélkül fold! túl gyakran lesz nála flush, és nem vagyunk commitálva! Egyébként lehet elkezdek én is postolni handeket, aztán megbeszéljük azokat is. :) 9max-ban úgy érzem bőven van még hova fejlődnöm... (MTT)
Épp az ilyen kis sunyi flösst játszók miatt nem emelnék riveren. Lehet, marad benn valeu, viszont kapok infót arról a mutatásnál, hogy mivel játszotta ezt a handet, ami később még jól jöhet.
Épp az ilyen kis sunyi flösst játszók miatt nem emelnék riveren. Lehet, marad benn valeu, viszont kapok infót arról a mutatásnál, hogy mivel játszotta ezt a handet, ami később még jól jöhet.
weaktight | Hand | KQo - $150/$300 Ante $25 No Limit Holdem
ohh, csaboka bmeg, mi van nálad???? :)