Cake FT - Hogyan tovább?
Még hatan vagyunk...
átlagstack kb. 110000, nalam pont annyi
Hand #14581CD47A001314: Tournament Table 8
Seat 3: quic*** (124249,00 in chips)
Seat 4: axle*** (108496,00 in chips)
Seat 6: jetj*** (196875,00 in chips)
Seat 7: Magi*** (119420,00 in chips)
Seat 8: lickmycards (108828,00 in chips)
Seat 10: ISTH*** (41632,00 in chips)
quickchange posts ante of $500
axle jones posts ante of $500
jetjock posts ante of $500
Magik posts ante of $500
lickmycards posts ante of $500
ISTHATRIGHT? posts ante of $500
axle***: posts small blind $2.500
jetj***: posts big blind $5.000
Dealt to lickmycards [ Qc Kc ]
Magi***: folds
lickmycards: raises to $15.250
ISTH***: folds
quic***: folds
axle***: folds
jetj***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 4h Td 8c ]
jetj***: checks
lickmycards: checks
# # # TURN # # # [ Kd ]
jetj***: bets $36.000
Szerintem fold.
Check után nem felt a turn-on a kiralytol és beemel egy pot-ot. Ha emeltel volna a flopnal, lehet, hogy mar ott visszaemel.
Nem tudom, hogy milyen tipusu jatekos, de asszem keves a top par. Lehet, hogy bloff, es akkor jol csinalta de sajnos a visszaemeleshez mar kicsi a stack.
Kivancsi vagyok malacka es fairlane véleménére is....
Aztan majd megmondom mekkora fish voltam .-)
Én azon a szivárvány és viszonylag semleges flopon cbettel folytattam volna a dolgot. Akkor kiderült volna talált e valamit. Lehet azzal a hívással elvitted volna a potot. Érdekes hogy a turnt meghívta. Ha csak egy párba gondolkodunk akkor tuti jó vagy, mert AK val emelnie kellett volna flop előtt. Terceket kizárnám mert azzal 6 fős asztalon TT vel 88-cal szerintem még pozíción kívül is emelnie kellett volna. A 44 talán igazolná a megadást, bár szerintem nincs ilyen jó lapja és csak a vakját védte. A turn hívását én nem tulajdonítanám túlzott erőnek és betolnám, de ez az én véleményem. De mondom a flopot kellett volna támadni és akkor világosabbá vált volna a képlet.
Én általában egy ember ellen mindig cbetelek ilyen flopon. Pozban vagy, 2/3 pot, aztán meglátod tovább.
szerintem az a tipikus probléma van, hogy az átlag ellenére is csak kb 10M zseton van előttünk, így nem sok játéktér van előttünk...
A flop utáni cb után talán már potfüggő leszünk.
Valószínüleg megadnám az emelést, majd riveren is. H a setje van, 2 pár, Ak akkor vesztettem, ha nem akkor nyertem :)
Nem tudom, hogy jön-e még jobb kéz ezután (ugye 10M).
Nem talalom mar a HH-at. A lenyeg hogy KJ volt nala.... Én hasonloan gondolkoztam mint malacka KJ vagy JQ-ra raktam, minden mast (K10, AK, set) kizartam.... ezert csak megadtam. River J .... Na és itt voltam fish, hogy nem tudtam elengedni, ez a nagyon gyenge, hat ha megis tevedek, adjuk meg gondolkodás :-)...jajj de balek vagyok neha.... Pedig meg 10 nagyvakom maradt volna....
De a flopon ment el a dolog szerintem. Ott ha folytatod akkor megnyered simán a potots és a party letudva. poziciód volt kellett volna tolni. A turnon betoltam volna, de azt már írtam.Valszeg megadja és ugyan az a vége. De akkor is tolni kellett volna főleg hogy bármi jött volna a riveren nem tudtad volna elengedni. Még szerintem ha A jön akkor sem, bár nem biztos. Így hogy végig calling station voltál, így ebben a formában gyengére sikeredett szerintem.
A flop utáni cb után talán már potfüggő leszünk.
Valószínüleg megadnám az emelést, majd riveren is. H a setje van, 2 pár, Ak akkor vesztettem, ha nem akkor nyertem :)
Nem tudom, hogy jön-e még jobb kéz ezután (ugye 10M).
call turn/call river