Póker Fórum Archívum > Multi table > Cake FT - Hogyan tovább?

Zoleee
2008. ápr. 2. 19:44

Cake FT - Hogyan tovább?

Még hatan vagyunk...
átlagstack kb. 110000, nalam pont annyi

Hand #14581CD47A001314: Tournament Table 8
Seat 3: quic*** (124249,00 in chips)
Seat 4: axle*** (108496,00 in chips)
Seat 6: jetj*** (196875,00 in chips)
Seat 7: Magi*** (119420,00 in chips)
Seat 8: lickmycards (108828,00 in chips)
Seat 10: ISTH*** (41632,00 in chips)
quickchange posts ante of $500
axle jones posts ante of $500
jetjock posts ante of $500
Magik posts ante of $500
lickmycards posts ante of $500
ISTHATRIGHT? posts ante of $500
axle***: posts small blind $2.500
jetj***: posts big blind $5.000
Dealt to lickmycards [ Qc Kc ]
Magi***: folds
lickmycards: raises to $15.250
ISTH***: folds
quic***: folds
axle***: folds
jetj***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 4h Td 8c ]
jetj***: checks
lickmycards: checks
# # # TURN # # # [ Kd ]
jetj***: bets $36.000

tibzen
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 2. 23:00

Szerintem fold.
Check után nem felt a turn-on a kiralytol és beemel egy pot-ot. Ha emeltel volna a flopnal, lehet, hogy mar ott visszaemel.
Nem tudom, hogy milyen tipusu jatekos, de asszem keves a top par. Lehet, hogy bloff, es akkor jol csinalta de sajnos a visszaemeleshez mar kicsi a stack.

Zoleee
Válasz tibzen kommentjére
2008. ápr. 2. 23:12

Kivancsi vagyok malacka es fairlane véleménére is....
Aztan majd megmondom mekkora fish voltam .-)

malacka001
2008. ápr. 3. 9:05

Én azon a szivárvány és viszonylag semleges flopon cbettel folytattam volna a dolgot. Akkor kiderült volna talált e valamit. Lehet azzal a hívással elvitted volna a potot. Érdekes hogy a turnt meghívta. Ha csak egy párba gondolkodunk akkor tuti jó vagy, mert AK val emelnie kellett volna flop előtt. Terceket kizárnám mert azzal 6 fős asztalon TT vel 88-cal szerintem még pozíción kívül is emelnie kellett volna. A 44 talán igazolná a megadást, bár szerintem nincs ilyen jó lapja és csak a vakját védte. A turn hívását én nem tulajdonítanám túlzott erőnek és betolnám, de ez az én véleményem. De mondom a flopot kellett volna támadni és akkor világosabbá vált volna a képlet.

Zehy
Válasz malacka001 kommentjére
2008. ápr. 3. 9:12

Én általában egy ember ellen mindig cbetelek ilyen flopon. Pozban vagy, 2/3 pot, aztán meglátod tovább.

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2008. ápr. 3. 9:59

szerintem az a tipikus probléma van, hogy az átlag ellenére is csak kb 10M zseton van előttünk, így nem sok játéktér van előttünk...
A flop utáni cb után talán már potfüggő leszünk.
Valószínüleg megadnám az emelést, majd riveren is. H a setje van, 2 pár, Ak akkor vesztettem, ha nem akkor nyertem :)
Nem tudom, hogy jön-e még jobb kéz ezután (ugye 10M).

Zoleee
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 3. 11:28

Nem talalom mar a HH-at. A lenyeg hogy KJ volt nala.... Én hasonloan gondolkoztam mint malacka KJ vagy JQ-ra raktam, minden mast (K10, AK, set) kizartam.... ezert csak megadtam. River J .... Na és itt voltam fish, hogy nem tudtam elengedni, ez a nagyon gyenge, hat ha megis tevedek, adjuk meg gondolkodás :-)...jajj de balek vagyok neha.... Pedig meg 10 nagyvakom maradt volna....

malacka001
2008. ápr. 3. 16:19

De a flopon ment el a dolog szerintem. Ott ha folytatod akkor megnyered simán a potots és a party letudva. poziciód volt kellett volna tolni. A turnon betoltam volna, de azt már írtam.Valszeg megadja és ugyan az a vége. De akkor is tolni kellett volna főleg hogy bármi jött volna a riveren nem tudtad volna elengedni. Még szerintem ha A jön akkor sem, bár nem biztos. Így hogy végig calling station voltál, így ebben a formában gyengére sikeredett szerintem.

malacka001
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 3. 16:27

A flop utáni cb után talán már potfüggő leszünk.
Valószínüleg megadnám az emelést, majd riveren is. H a setje van, 2 pár, Ak akkor vesztettem, ha nem akkor nyertem :)
Nem tudom, hogy jön-e még jobb kéz ezután (ugye 10M).

Lehet hogy pot committeddé válsz egy cbettel, de az eseteg nagy % -ban egy jó arányú cbettel (itt ebben a példában én egy 20-22ks emelést hajtottam volna végre) elviszed a potot és nincs tovább jöhet akövetkező leosztás. Ha meg megadja a cbetet akkor lehet gondolkozni hogyan tovább. Egy 20k körüli emeléssel még mindig maradt volna 80-80k amivel még lehetett volna játszani. Lehet hogy az én hibám de én szeretem minnél hamarabb megnyerni egy adott potot és nem megvárni míg túlhúznak. Ebben persze benne van az is hogy nem mindig tudom maximalizálni a nut lapjaimat, de a sok kisebb megynert pot a semmivel szerintem bőven kárpótol, mint egy esetleg ritkán kifizetett monster. meg Zolee a hívásokat adta. Ha én úgy ítélem meg hogy nem biztos hoyg el tudok engedni lapokat, akkor inkább hívok én aká allint is ha kell, minthogy csak adjam az ellen hívásait. Gondolkozzon inkább ő mint én. Bár szerintem hogy itt eljutottak a turnig nem dobta volna el és ugyan ez a vége, bár pontos számokat nem tudunk hogy mi lett csak a buktát.

F16Fairlane
2008. ápr. 4. 1:13

call turn/call river

Élő ügyfélszolgálat