paradiso
2012. jan. 3. 13:27

Elemzés

Hello Urak,

2-3 éve játszom MTT-ket, inkább kisebb, mint nagyobb bukókkal! Ez az első, és mindmáig egyetlen mérhető eredményem (hogy még van bent manim...)
Természetesen az elemzésre, mint olyanra kínosan kevés időt fordítottam, és azt se tiszta erőből. És akkor is csak össze-vissza kapkodtam, csapongtam.
Ennek vége. Szeretnék beletanulni, de már nem látom, hogy honnan induljak. Nem ismerem az új trendeket, cikkeket, fórumokat; sem magyarul, sem angolul.

De még csak azt sem, hogy igazság szerint minek kellene utánanéznem.
Szeretnélek Titeket arra kérni, hogy linkeket, címeket ajánljatok; vmiféle orientációt szeretnék kapni; elvesztem.

Igazán köszönöm és üdv!

redoubtable
Válasz paradiso kommentjére
2012. jan. 3. 13:36

mostanában jelent itt meg aptoknak egy small stakes mtt videójából 2 rész. az elég jó videó itt. Meg Szusza videói itt. Máshol meg vannak másoknak videó de annak járj utána mert nem írhatom be. De van sok jó magyar nyelvű MTT videó.

paradiso
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 3. 13:59

mostanában jelent itt meg aptoknak egy small stakes mtt videójából 2 rész. az elég jó videó itt. Meg Szusza videói itt. Máshol meg vannak másoknak videó de annak járj utána mert nem írhatom be. De van sok jó magyar nyelvű MTT videó.

Köszönöm!
Videón kívül vmiféle olvasni valót tudnál javasolni?

bacardi2268
2012. jan. 3. 14:08

itt van az összes itteni MTT cikk
HAJRÁ

Pker stratgia / Verseny stratgia | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

nem volt nehéz megtalálni :D :D

paradiso
Válasz bacardi2268 kommentjére
2012. jan. 3. 14:41

itt van az összes itteni MTT cikk
HAJRÁ

Pker stratgia / Verseny stratgia | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

nem volt nehéz megtalálni :D :D

Köszi, de nem ilyenekre gondolok; hogy hogyan kezeljem a tiltet, milyen pszichológiai fogások jönnek majd jól, ha behúzok egy 2 számjegyű nyereményt, és éppen eszemvesztem, stbstb :)
De persze nekiugrok azért.

redoubtable
2012. jan. 3. 14:45

Köszi, de nem ilyenekre gondolok; hogy hogyan kezeljem a tiltet, milyen pszichológiai fogások jönnek majd jól, ha behúzok egy 2 számjegyű nyereményt, és éppen eszemvesztem, stbstb :)
De persze nekiugrok azért.

2 számjegyű nyereményt? Az max 99$. :D

paradiso
2012. jan. 3. 14:46

2 számjegyű nyereményt? Az max 99$. :D

ÁMEN!

redoubtable
2012. jan. 3. 14:50

Köszönöm!
Videón kívül vmiféle olvasni valót tudnál javasolni?

amúgy ugyan azt linkelném neked mint bacardi. a bond féle cikksorozatot végigolvasnám. Sőt lehet el is fogom megint olvasni én is mert mostanában nem alakult túl jól a dolgok a versenyeken.

bacardi2268
2012. jan. 3. 14:58

pl: akkor Lee Nelson PokerStarsos könyve, vagy mit tudom én akkor mire gondolsz

paradiso
Válasz bacardi2268 kommentjére
2012. jan. 3. 15:07

pl: akkor Lee Nelson PokerStarsos könyve, vagy mit tudom én akkor mire gondolsz

Ezt köszi, nem ismertem. (firefox nem nyitja meg, de a chrome igen)

Élő ügyfélszolgálat