paradiso
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 3. 15:10

amúgy ugyan azt linkelném neked mint bacardi. a bond féle cikksorozatot végigolvasnám. Sőt lehet el is fogom megint olvasni én is mert mostanában nem alakult túl jól a dolgok a versenyeken.

Ebben a Bondban lehet, találok vmit. Anno csak át/belefutottam, és tényleg nagyon általános és/vagy érdektelen dolgokról írt. De látom, hogy akorábbi részekben van "szakma" (sry, nem sértegetek, csak próbálom körülírni, miről is akarok makogni.)

Félve kérdem, h konkurens oldalon/-akon érdemes kutakodni? THX a lot!

vamaci
Válasz paradiso kommentjére
2012. márc. 14. 21:54

Hello Paradiso!

Szerintem az egyik legjobb cikksorozat az oldalon a videók mellett Bond18 stratégiai cikkei! Számtalanszor elolvastam már, sőt, minden egyes versenyem előtt elolvasom, mert nagyon nagy igazságok vannak benne! Teljesen ésszerű és világos magyarázatokkal.

trixilw
Válasz bacardi2268 kommentjére
2012. márc. 14. 22:22

pl: akkor Lee Nelson PokerStarsos könyve, vagy mit tudom én akkor mire gondolsz

Ezt kujva gyorsan felejtse el mindenki, ha jót akar magának.

Ha tök kezdő vagy Harrington. Még mindig. Régi, talán elavult, de rengeteg dolgot rendberak a kis fejekben.

Holdenper
Válasz trixilw kommentjére
2012. márc. 15. 0:12

1. lépés: Magyar pókeres oldalakon fellelhető cikkek, videók, stratégiai írások elolvasása
2. lépés: előfizetni DC-re 1 hónapra, letölteni mindent, ami érdekel, ezeket szépen lassan megnézni
3. lépés: A téged érintő topicokat végigolvasni (magyar, angol egyaránt)

DC-n 1 hét ingyenes, de ha ezt már kimerítetted, akkor 29$ 1 hónap

Ennél olcsóbban kb rendes könyvet sem kapsz, és a legtöbb könyv eléggé elavult

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Holdenper kommentjére
2012. márc. 17. 2:44

Üdv !

Ez a DC hogy müködik? Egyálltalán mi ez ?

Vki mondana egy pár szót róla a használatáról meg ilyesmiröl? Az 1 hét ingyenességet kiprobálnám, és ha jónak tünik talán még elö is fizetnék rá !

Elöre is köszönöm !

medgypeti
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. márc. 17. 3:05
21PoKeRaRcSuNy
Válasz medgypeti kommentjére
2012. márc. 18. 6:31

Köszi!!

lecso10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jan. 27. 19:36

Elemzési módszerek

Hi

Mostantól szeretnék több időt fordítani a saját játékom elemzésére, fejlesztésére, és érdekelne,h ti hogyan szoktátok elemezni a saját játékotokat? Eddig mindig verseny közben néztem vissza mutatás után még frissen az érdekesebb leosztásokat, nagyobb bukó vagy nyerés után, próbálva megismerni valamennyire az ellenfél logikáját is.
Milyen szempontok szerint válogatjátok ki a handeket, milyen módszerrel elemzitek stb? Komplett versenyt visszanéztek (persze csak a fontosabb leosztásokat) vagy csak a lényegesebb szakaszait (bubble-k stb)?

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 27. 20:07

Hi

Mostantól szeretnék több időt fordítani a saját játékom elemzésére, fejlesztésére, és érdekelne,h ti hogyan szoktátok elemezni a saját játékotokat? Eddig mindig verseny közben néztem vissza mutatás után még frissen az érdekesebb leosztásokat, nagyobb bukó vagy nyerés után, próbálva megismerni valamennyire az ellenfél logikáját is.
Milyen szempontok szerint válogatjátok ki a handeket, milyen módszerrel elemzitek stb? Komplett versenyt visszanéztek (persze csak a fontosabb leosztásokat) vagy csak a lényegesebb szakaszait (bubble-k stb)?

Én nyert/vesztett BB szerint rendezem a handeket, és az első X-et végignézem. Utána meg jönnek a jelölt handek + ha úgy érzem, hogy a push/fold range elcsúszott, akkor megnézek pozíciónként lebontva pár handet.

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2013. jan. 28. 19:49

Én nyert/vesztett BB szerint rendezem a handeket, és az első X-et végignézem. Utána meg jönnek a jelölt handek + ha úgy érzem, hogy a push/fold range elcsúszott, akkor megnézek pozíciónként lebontva pár handet.

Ez jónak tűnik, köszi.

Élő ügyfélszolgálat