Elemzés
Hello Urak,
2-3 éve játszom MTT-ket, inkább kisebb, mint nagyobb bukókkal! Ez az első, és mindmáig egyetlen mérhető eredményem (hogy még van bent manim...)
Természetesen az elemzésre, mint olyanra kínosan kevés időt fordítottam, és azt se tiszta erőből. És akkor is csak össze-vissza kapkodtam, csapongtam.
Ennek vége. Szeretnék beletanulni, de már nem látom, hogy honnan induljak. Nem ismerem az új trendeket, cikkeket, fórumokat; sem magyarul, sem angolul.
De még csak azt sem, hogy igazság szerint minek kellene utánanéznem.
Szeretnélek Titeket arra kérni, hogy linkeket, címeket ajánljatok; vmiféle orientációt szeretnék kapni; elvesztem.
Igazán köszönöm és üdv!
mostanában jelent itt meg aptoknak egy small stakes mtt videójából 2 rész. az elég jó videó itt. Meg Szusza videói itt. Máshol meg vannak másoknak videó de annak járj utána mert nem írhatom be. De van sok jó magyar nyelvű MTT videó.
mostanában jelent itt meg aptoknak egy small stakes mtt videójából 2 rész. az elég jó videó itt. Meg Szusza videói itt. Máshol meg vannak másoknak videó de annak járj utána mert nem írhatom be. De van sok jó magyar nyelvű MTT videó.
itt van az összes itteni MTT cikk
HAJRÁ
Pker stratgia / Verseny stratgia | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
nem volt nehéz megtalálni :D :D
itt van az összes itteni MTT cikk
HAJRÁ
Pker stratgia / Verseny stratgia | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
nem volt nehéz megtalálni :D :D
Köszi, de nem ilyenekre gondolok; hogy hogyan kezeljem a tiltet, milyen pszichológiai fogások jönnek majd jól, ha behúzok egy 2 számjegyű nyereményt, és éppen eszemvesztem, stbstb :)
De persze nekiugrok azért.
2 számjegyű nyereményt? Az max 99$. :D
Köszönöm!
Videón kívül vmiféle olvasni valót tudnál javasolni?
pl: akkor Lee Nelson PokerStarsos könyve, vagy mit tudom én akkor mire gondolsz
pl: akkor Lee Nelson PokerStarsos könyve, vagy mit tudom én akkor mire gondolsz