elő 5k freezeout - QQ pre c?
Budapest, Cotton Poker - 5k fun-freezeout: FT, 6 left. ( 3 hely fizet )
blinds: 3000-6000
UTG+1 ( 300k ) - Raise 21k
Hero ( 440k ) gombról 3bet 55k-ig.
UTG+1 ( 279k ) - ollé!
Hero ( 385k ) - ???
Namost......ketten voltunk normális stackkel a versenyben, a többiek mint 13-18-de max 25BB. Az úriember aki rám tette közepesen jó hobbijátékos, aznap már egyszer visszatette egy cutoff emelésemre AJ-vel a 24BB-jét, de láttam tőle mindenféle finomságot az overlimpet T5s-el, rengeteg preflop call-t! Viszont akárhányszor izolálta valaki, rendre dobott. Ő engem LAG, a rengeteg raise miatt talán kicsit maniacnak tarthatott, de azért azt is éreztem h tiszteli a játékomat.
Online nem kérdés a call számomra, élőben nagy a kérdőjel....próbáltam vmi tellt keresni, inkább kevesebb mint több sikerrel.
A kérdés komplex...felteszünk egy CL stacket QQ-ra úgy hogy egyértelmű az edge-ünk az asztalon? Lehet ilyet dobni egy 5k-s versenyen????? ahol kvázi sose lesz +EV elindulni, viszont a társaság és hangulat hétről-hétre vonz felfrissülni az online grind világából.
Válaszokat előre is köszöntem, amennyiben lehetséges inkább menjünk át egy kis játékelméleti, ICM hatás elemzésbe, egyszavas call/fold válaszokat most kihagyhatjuk.
~ moir wp.
Budapest, Cotton Poker - 5k fun-freezeout: FT, 6 left. ( 3 hely fizet )
blinds: 3000-6000
UTG+1 ( 300k ) - Raise 21k
Hero ( 440k ) gombról 3bet 55k-ig.
UTG+2 ( 279k ) - ollé!
Hero ( 385k ) - ???
Namost......ketten voltunk normális stackkel a versenyben, a többiek mint 13-18-de max 25BB. Az úriember aki rám tette közepesen jó hobbijátékos, aznap már egyszer visszatette egy cutoff emelésemre AJ-vel a 24BB-jét, de láttam tőle mindenféle finomságot az overlimpet T5s-el, rengeteg preflop call-t! Viszont akárhányszor izolálta valaki, rendre dobott. Ő engem LAG, a rengeteg raise miatt talán kicsit maniacnak tarthatott, de azért azt is éreztem h tiszteli a játékomat.
Online nem kérdés a call számomra, élőben nagy a kérdőjel....próbáltam vmi tellt keresni, inkább kevesebb mint több sikerrel.
A kérdés komplex...felteszünk egy CL stacket QQ-ra úgy hogy egyértelmű az edge-ünk az asztalon? Lehet ilyet dobni egy 5k-s versenyen????? ahol kvázi sose lesz +EV elindulni, viszont a társaság és hangulat hétről-hétre vonz felfrissülni az online grind világából.
Válaszokat előre is köszöntem, amennyiben lehetséges inkább menjünk át egy kis játékelméleti, ICM hatás elemzésbe, egyszavas call/fold válaszokat most kihagyhatjuk.
~ moir wp.
Ha jól írtad, hero kéz előtt cselekedett. Ez szabálytalan.
Ha elírtad es nem cold 4bet, akkor nem értem minek 3 beteled ha foldolni akarsz neki!?
Nálam sima call, 3ik legerősebb induló lapod van mégiscsak... Nem hinném/nem reális hogy AA vagy KK-val allint rak, inkább AK, AQ, AJ-t gondolnék neki, az meg sztem válllalható.
Te végülis hogy döntöttél ?
Nálam sima call, 3ik legerősebb induló lapod van mégiscsak... Nem hinném/nem reális hogy AA vagy KK-val allint rak, inkább AK, AQ, AJ-t gondolnék neki, az meg sztem válllalható.
mindenképpen megosztom majd a party végét, csak még szeretnék várni pár megfejtést :D köszi a válaszod :)
snapcall.
Itt az a baj, hogy nem gondoltad át pre a partit.
Két adat kell ide, s meg van oldva: fold to3bet, és 4bet range.
Magas fold to 3bet, szűk 4bet range=pre call
Magas fold to 3bet, tág 4bet range=3bet-call - ez sztem nem állhat fenn:)
Alacsony fold to 3bet, szűk 4bet range=pre 3bet-fold
Alacsony fold to 3bet, tág 4bet range=pre3bet-call
Én a harmadikat latom realisnak, hobbi playerek 3betre nem dobnak kq, at, aj, 55+, meg ha kompetensebbek is, ráadásul ip leszel. Eff 50bb, sztem raise-foldolható.
A fentieket módosíthatja a leveling, ami itt sztem kizárható:)
Énis callolnám hiszen 3 ik legerősebb kezed van.nálla sztem közepes párok lehetnek illetvan AJ AQ AK illetve KK AA is benne van de mint fent említették bekerülne ígyis úgyis ugyhogy sztem callolhatos és bekell húzni a coinflipet egy Ak ellen;)