ÉLŐ MTT handelemzés
Kiváncsi vagyok, hogy Ti hogy játszottátok volna a mellékelt partyt:
Élő poker; 4+1 MTT; 30 induló; 2. vakszint (200/400); 7 fő az asztalon; CL vagyok kb. 50 000; átlag kb. 32 000; ellen: no info, csak annyi, hogy sokat mászkál, Jagerezik és kigyúrt, szolizott de csendes fajta, nem törzsvendég 36 000 chip...
Nekem 7-7; MP-ből emelés 1000-ig (én), CO megad; BUTTON reraise 3000-ig; utána fold; én call; CO fold
Flop: J-K-7 kettő egyszínü
Hero:?
Kiváncsi vagyok, hogy mit tettetek volna, később a kérdésemet még tovább ragozom... Előre is köszi.
Adalék még, hogy 50 000 GTD jár az este első pokerének, ami még nem jött ki, és csak a kézben pp számít.
Simán folytatnám az emelést, AK-val még vissza is fogja tolni és easy double up. Ha meg JJ vagy KK van nála, akkor nyilván így jártál, azt úgyis kifizeted.
Bet 5200.
Én talán a legrosszabb megoldást találtam ki utólag átgondolva. Arra gondoltam, hogy a pokerjackpot miatt, ha egy méreteset hívok (10 000), akkor nem fog setre tenni így kifizet szín-, sorhúzóval;A-J; K-X-vel; A-A-val. Sajnos a nagy örömömben kihagytam kalkulációmból a J-J és a K-K... Vesztemre. All-in, nem jött 7-es.
Kérdés, hogy ilyen boardon élőben tartsam-e alacsonyan a potot, esetleg átadjam-e a hívást vagy ha 5200 reraisel egy nagyot, akkor dobható-e?
Nem, kizárt.
+1 Fejes; szerintem ez dobhatatlan, ha nincs atombiztos read, hogy overszett van nála.
+1 Fejes; szerintem ez dobhatatlan, ha nincs atombiztos read, hogy overszett van nála.
Kérdés, hogy ilyen boardon élőben tartsam-e alacsonyan a potot, esetleg átadjam-e a hívást vagy ha 5200 reraisel egy nagyot, akkor dobható-e?
Kiváncsi vagyok, hogy Ti hogy játszottátok volna a mellékelt partyt:
Élő poker; 4+1 MTT; 30 induló; 2. vakszint (200/400); 7 fő az asztalon; CL vagyok kb. 50 000; átlag kb. 32 000; ellen: no info, csak annyi, hogy sokat mászkál, Jagerezik és kigyúrt, szolizott de csendes fajta, nem törzsvendég 36 000 chip...
Nekem 7-7; MP-ből emelés 1000-ig (én), CO megad; BUTTON reraise 3000-ig; utána fold; én call; CO fold
Flop: J-K-7 kettő egyszínü
Hero:?
Kiváncsi vagyok, hogy mit tettetek volna, később a kérdésemet még tovább ragozom... Előre is köszi.