Milli tolja még amúgy, él egyáltalán? Az ő blogját volt mindig is a legélvezetesebb olvasni, kár, hogy annak már 5-6 éve.
Mi a pontos nick Luigi_da_bp vagy mi a pénisz is pontosan?
Milli tolja még amúgy, él egyáltalán? Az ő blogját volt mindig is a legélvezetesebb olvasni, kár, hogy annak már 5-6 éve.Hát élni reméljük h él azért. Én viszont Karkus Banira lennék kiváncsi , vagy Romsyra h tleg igaz h hímringyónak állt Svájcba ahogy pletykálják ?
Azért van még 1-2 magyar az SMen is bent , nézem a nickeket VASASALLINN is van szegény szerencsétlen nem szóltak neki h a komcsi angyalföldi csapat felett már eljárt az idő:D
A Vasas most fog feljutni, hogy aztán jövőre megint kiessenek. Warm Up eftét rossz nézni, ahogy az osztrák hal oktat mindenkit, az előbb 23o-val vitt hatalmas potot. SM-ről sajnos Béla out, Csárligóré viszont megint odaér?
Hohó, stormon is van még magyar 40 főnél, Phoneixkee.
Hát élni reméljük h él azért. Én viszont Karkus Banira lennék kiváncsi , vagy Romsyra h tleg igaz h hímringyónak állt Svájcba ahogy pletykálják ?
A Vasas most fog feljutni, hogy aztán jövőre megint kiessenek. Warm Up eftét rossz nézni, ahogy az osztrák hal oktat mindenkit, az előbb 23o-val vitt hatalmas potot. SM-ről sajnos Béla out, Csárligóré viszont megint odaér?
Reméljük!! Ibru papa 8.lett h esett ki?
Erről a Karkusról még nem hallottam, viszont nem bánnám, ha Kéri Karcsi bácsi, live legend, örökös BPO bajnok is visszatérne 1-2 bejegyzés erejéig.