Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. ápr. 27. 3:04

Na megint kiesett a faragatlan kapanyél az ostoba szádból, ne csodálkozz, ha törölni fognak! Pontosan amúgy mióta űzöd az áldott fórumos tevékenységed?

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. ápr. 27. 3:11

Rég láttam ilyen dominanciát FT-n mint most a WarmUpon!

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. ápr. 27. 3:12

Na megint kiesett a faragatlan kapanyél az ostoba szádból, ne csodálkozz, ha törölni fognak! Pontosan amúgy mióta űzöd az áldott fórumos tevékenységed?
8és fél éve​, de voltam én már mindenhol talán a legnagyobbat a bowl.hun alakítottam Respectvv4laci barátommal!

van Gerwen
2015. ápr. 27. 3:46

Érdekes, itt is van NFL-es topik, de még egy árva hsz-t nem sikerült odaböfögnöd. Gondolom ott is csak az offtopikokat kedvelted, nem csodálom, annyi fogalmad van lehet arról is, mint a dartsról. Vészesen fogynak a hörögnivalók, Luiginek kéne egy dupla, probirsnak viszont anélkül is megvan az esélye, hogy megnyerje a 200 ribájos donkamentet.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. ápr. 27. 3:53

A kis ujjamba több szakmai tudás van NFL terén mint neked valaha lesz .Azért nem írtam ide mert nem akartam elpírítani az embereket h mit tudok erről a játékról.

van Gerwen
2015. ápr. 27. 3:59

Kinek szurkolsz? Ismersz egyáltalán csapatot? Probirs majdnem 100 nagyvakos CL 200 reben!

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. ápr. 27. 4:08

Iszonyat nagy tanár !! Hihetetlen h egy vasárnap ugy telik el h nem keresem a 2 Birst teljesen szürreális. Patses lennék mi más , gondolom a szabályok tul bonyolultak neked , szval ha gondolod keress nyugodtan bármit elmagyarázok , de mélyebb szakmázgatásba nem mennék bele nem hinném h megértenéd

van Gerwen
2015. ápr. 27. 4:15

Na majd szeptembertől bizonyíthatsz, akkor már nemcsak a pókerre hörgünk majd vasárnap esténként, hanem F. Ricsivel együtt a meccsekre is. Én is Patses vagyok amúgy, bár most kicsit elszégyelltem magam, hogy egy hozzád hasonló is nekik drukkol.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. ápr. 27. 4:24

Én már a Philly elleni SB won seasonja óta azt hiszem 2005? 2004talán nekik hörgök, gondolom te február óta vagy Patses de azért megtűrünk a közösségbe . A csapat magyar honlapján is én vagyok az egyik "mozgatórugó". Chaten szoktam is hörögni majd oda is gyere , fognak minket "szeretni" , bár ott a szó szoros értelmében hörgök és vállalhatatlan vagyok :D

van Gerwen
2015. ápr. 27. 4:40

A vicc az, hogy azóta vagyok, amióta (2007) ordas szerencsétlen viccmódon el lett bukva a döntő ilájmeningék ellen, így a tökéletes szezon helyett lett egy nagy büdös semmi. Aztán sok-sok év furulya után végre visszajött valami a sorstól, képzelem mit höröghettél az idei Bowlon, én örömömben elsírtam magam, amikor a végén eladta a labdát Wilson, utána még napokig nem tértem magamhoz.

Élő ügyfélszolgálat