Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

SajtiEgon
Válasz Netrol kommentjére
2015. máj. 22. 11:30

Azért meg kell hagyni elég jól futsz az elmúlt pár napban Marcow! Addig üssed a vasat amíg meleg, és végre húzz már be egy SCOOP címet!!

Úgy tűnik, látnok is van köztünk! :)

Marcow
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 22. 11:33

De utálom amikor inni akarok és éhes vagyok. 1 kockacukor a kávéba meg a gabonaszörp csak elég lesz!

Netrol
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 22. 11:34

Úgy tűnik, látnok is van köztünk! :)

Hát ha már a dartsot totál 0 találattal sikerült abszolválnom, legalább ez bejött! :D De szerintem ez mindenkinek sokkal nagyobb öröm!

Netrol
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 22. 11:36

De jó volt ez a hörgés!! Elment vele a délelőtt és mindjárt vége a munkaidőnek és mehetek haza!!

csiga19794
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 22. 11:44

Szégyelld magad!! Nyomás dolgozni!!!

csiga19794
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 22. 11:45

Most már értem miért Marcow Mágika példaképe:-P

Netrol
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. máj. 22. 11:46

Szégyelld magad!! Nyomás dolgozni!!!

Úgy döntöttem ma már nem dolgozom! :D Annyira feldobott ez a délelőtti hörgés!

Mi lesz itt, ha Mágika megtudja hogy Marcow SCOOP bajnok lett??!

Palesz76
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 22. 12:30

Szeretnék pár ellenszenves gondolatot leírni.
Az hogy piáztok sajnos rossz, az hogy dicsekedtek vele még rosszabb . Az viszont tűrhetetlen hogy soha meg sem kínáltok!
Vicces ez a görbe tükör, de ha ennyit innátok remegő kézzel mellényomnál a call gombnak..
Mi van ha kiskorú is olvassa a fórumot, nem elég hogy szerencsejáték még pia is. Mi jön utána nőverés?

:) :) :)

Ja és grat Márk!

Netrol
Válasz Palesz76 kommentjére
2015. máj. 22. 12:37

Szeretnék pár ellenszenves gondolatot leírni.
Az hogy piáztok sajnos rossz, az hogy dicsekedtek vele még rosszabb . Az viszont tűrhetetlen hogy soha meg sem kínáltok!
Vicces ez a görbe tükör, de ha ennyit innátok remegő kézzel mellényomnál a call gombnak..
Mi van ha kiskorú is olvassa a fórumot, nem elég hogy szerencsejáték még pia is. Mi jön utána nőverés?

:) :) :)

Ja és grat Márk!

A nőverésen kívűl nem volt ebben semmi ellenszenves gondolat! :))

SajtiEgon
Válasz Palesz76 kommentjére
2015. máj. 22. 16:07

(...)

Ugyan már! Az igazán fajsúlyos anyagok még sehol... Manapság már egy ötéves kölök túl van két elvonón és három tripperen... :D :D :D

Élő ügyfélszolgálat