Ugyan már! Az igazán fajsúlyos anyagok még sehol... Manapság már egy ötéves kölök túl van két elvonón és három tripperen... :D :D :D
Baszki, a lányom már 6 és még nincs fiúja- még öreglánynak a nyakamon marad?
Vagy csak te nem tudsz róla :) ? ,nekem 2 lányom van ( volt mert férjhez mentek ) én se tudtam sok mindenről , az unokáim meg nagyon kicsik ( persze hogy mind a kettő lány:))de azért már figyelek rájuk.
Hááááááááááááát! :D Mindent végigolvastam mindenhol! :D Sikerült átélni az egészet, mert jók voltak a hörgések, kacagtam nagyokat :D
Csiga már tudja miújság, Netrol bejósolta hogy meglesz, az alkesz dartsosok is kitettek magukért..D
Sajna telibe kaptam a mai napot hajnalban keléstől mostanáig, de igazán szuper volt most mindent átnézni.
Rájöttem hogy nem lógok ki a sorból még a darts témában kell egy kicsit otthonosabban mozognom, de akinek ilyen jó keze van mint nekem annak ez nem lehet akadály... :)
További GL mindenkinek és hasonló jó hörgéseket és eredményeket! :)
Csak látnánk már h mit tud az a kéz!
Vagy csak te nem tudsz róla :) ? ,nekem 2 lányom van ( volt mert férjhez mentek ) én se tudtam sok mindenről , az unokáim meg nagyon kicsik ( persze hogy mind a kettő lány:))de azért már figyelek rájuk.
Grosics Gyula bácsi , maga az?
Csak látnánk már h mit tud az a kéz!
Hát egy linket tudok adni, ha annyira érdekel titeket, ez egy egy perces videó a géppuskakezeimről... Tudtommal nyilvános, úgyhogy meg tudjátok nézni:
https://www.facebook.com/nagyneagi/videos/vb.100000365248309/165460566809450/?type=2&theater
Ez egy maratoni gépíróversenyen készült ahol nem természetes a mosolyom mert alvás nélkül kellett végigtolni, közben már vártam a gyermekemet is aki kevésbé tolerálta ezt a kimerítő vállalkozást, de a lényeg az látszik rajta :)
Ez semmi!! Én is megtudom csinálni!! Nem látjuk a monitort,hogy értelmes dolgokat írsz vagy csak klimpírozol:-P