Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 24. 6:21

WCOOP-65 zaki74 8.lett.Grat. pads1161 a Bajnok. Gratulálok

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 24. 6:25

BIG 33 pinkchas1 6.lett.Grat.

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 24. 11:19

HOT 109 PoKeRaRcSuNY Győzelem.Gratulálok

van Gerwen
Válasz danfiu kommentjére
2016. szept. 24. 15:56

Mi az h elgé?

Haha, már tűkön ülve vártam a kérdést. Ez kérem szépen Piroslapos találmánya, azokra használja a kifejezést, akik nyerők online pókeren. Kb. 6 éve született meg az azóta legendává váló kifejezés, amikor a Starson kezdett játszani a 8. bukó nickjével, és mivel a PS nem tolerálja a magyar szöveget, ezért megkért, hogy fordítsam le neki a szerencsés búza kifejezést, amit előszeretettel használt. Én meg a messze földön hírös perfekt angoltudásommal máris a segítségére siettem, és mondtam neki, hogy ezek után a laki géj rigmussal operáljon, ha szidalmazni akarja az inasokat. De mivel lusta disznó ő is, nem volt kedve totál tilten bepötyögni, ezért lerövidítette lg-re, ebből lett az elgé. Kielégítő a válaszom?

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 24. 18:38

BIG 16,50 vadi88 Ft-n.
Hajrá

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 24. 19:13

BIG 16,50 vadi88 7.lett.Grat

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 7:06

215 Saturday Scuffle boemi21 5.lett.Grat

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 7:12

BIG 5,50 3gyf3csk3 CL-ként Ft-n.
Hajrá

szroli
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 8:24

BIG 5,50 3gyf3csk3 Győzelem.Gratulálok

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 25. 11:41

Haha, már tűkön ülve vártam a kérdést. Ez kérem szépen Piroslapos találmánya, azokra használja a kifejezést, akik nyerők online pókeren. Kb. 6 éve született meg az azóta legendává váló kifejezés, amikor a Starson kezdett játszani a 8. bukó nickjével, és mivel a PS nem tolerálja a magyar szöveget, ezért megkért, hogy fordítsam le neki a szerencsés búza kifejezést, amit előszeretettel használt. Én meg a messze földön hírös perfekt angoltudásommal máris a segítségére siettem, és mondtam neki, hogy ezek után a laki géj rigmussal operáljon, ha szidalmazni akarja az inasokat. De mivel lusta disznó ő is, nem volt kedve totál tilten bepötyögni, ezért lerövidítette lg-re, ebből lett az elgé. Kielégítő a válaszom?

De hova tünt a vén szardarab? Már nem nagyon aktiv az oldalon pedig azok a régi motorosok közé tartozott akiket tiszteltem.

Élő ügyfélszolgálat