De hova tünt a vén szardarab? Már nem nagyon aktiv az oldalon pedig azok a régi motorosok közé tartozott akiket tiszteltem.
Haha, már tűkön ülve vártam a kérdést. Ez kérem szépen Piroslapos találmánya, azokra használja a kifejezést, akik nyerők online pókeren. Kb. 6 éve született meg az azóta legendává váló kifejezés, amikor a Starson kezdett játszani a 8. bukó nickjével, és mivel a PS nem tolerálja a magyar szöveget, ezért megkért, hogy fordítsam le neki a szerencsés búza kifejezést, amit előszeretettel használt. Én meg a messze földön hírös perfekt angoltudásommal máris a segítségére siettem, és mondtam neki, hogy ezek után a laki géj rigmussal operáljon, ha szidalmazni akarja az inasokat. De mivel lusta disznó ő is, nem volt kedve totál tilten bepötyögni, ezért lerövidítette lg-re, ebből lett az elgé. Kielégítő a válaszom?
Nem tudom, már én sem vagyok napi kapcsolatban az inassal. A pókerből teljesen kiábrándult, akárhogy próbálkozott, nem sikerült elgévé válnia, így letette a lantot, a mixet még tolja, de azt is hasonló sikerrel. :D Kicsit nekem is hiányzik, jó volt, amikor tövön ámokfutásba kezdett, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatra. Írok is már neki, hogy valamikor pörgesse meg a fórumot, mint a régi szép időkben.
Most látom, hogy Iteo, a vasember útban a nyóc gém bajnoki cím és az ezzel járó brutális 280 ezer burgonyáért. Külön öröm, hogy cal is ott van, ráadásul cl, de mégsem tudok igazán hörögni, mert a holdemen kívül lövésem sincs a többi műfajról.
Itt vagyok óriási hhhörgééééééés igy félrészegen meccs utáááááánnn !! Gyerünk Papa!!!
Itt vagyok óriási hhhörgééééééés igy félrészegen meccs utáááááánnn !! Gyerünk Papa!!!
Az a baj a játékok több mint felét nem érted kis Ogre
Haahahah gólt ugyan most nem lőttem de a megye2 egyik legjobb csapatát oktattuk otthon.
Jó sok a rekreácios pokeres az asztalokon,
Wcoop mainre azért mindig felébred az ember. Magyar győzelmet érzek a levegőben!