csiga19794
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. szept. 25. 20:24
Magadból indulsz ki? Ilyen apróságok engem nem izgatnak fel :) Éhes csiga művaginával álmodik vagy recskapartiról :D?
Ja bocsika! Most esett le,hogy egy csaj visítozik! Most már értem miért nem indulsz be;)
WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 20:31
Csiga határozottan fejlődsz humor terén ,nagyon mélyen voltál volt honnan azért.
WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 20:34
Amugy ilyentájban te már nem durmolni szoktál? Vagy mi az oka h itt köszönthetjük a kedven lakájunkat?
csiga19794
2016. szept. 25. 20:40
Amugy ilyentájban te már nem durmolni szoktál? Vagy mi az oka h itt köszönthetjük a kedven lakájunkat?
Alukálni azért nem szoktam,de nem görnyedek itt a széken. Csak szétnézni jöttem és itt maradtam,ha már ekkora a mozgás,de lassan lépek nézek valami filmecskét,mert rezsó meg gerwen is bealudt szerintem.
Piroslapos
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 25. 20:43
még itt a fórum is a visszatért piroslapossal, .
sajnos most nem lehet italozni :( így meg nemcsépéprogram a fórum. meg $ sincs tréééé
van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. szept. 25. 20:44
Alukálni azért nem szoktam,de nem görnyedek itt a széken. Csak szétnézni jöttem és itt maradtam,ha már ekkora a mozgás,de lassan lépek nézek valami filmecskét,mert rezsó meg gerwen is bealudt szerintem.
Rezsó szerintem tolja az élő fogadásokat, amíg van miből, én meg az imént fogyasztottam el a mennyei vörösboros csirkeperkeltemet makarónival, tejfellel. Most viszont Gerwenre koncentrálok, fölcsendült a gém an Anderson ellen, na meg Korda Gyuri bácsi is énekel a tévében.
van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2016. szept. 25. 20:46
sajnos most nem lehet italozni :( így meg nemcsépéprogram a fórum. meg $ sincs tréééé
Mert vicc lettél, régen 2 naponta töveztél, most meg vén fejedre elpártolsz az italtól a némi mínusz kilók miatt. :( Inkább igyál és legyél megint hordóóó.
WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 21:46
De kinek akar ennyire tetszeni h fogyozik,marmint Piroslapo? Közben Iteo 6.lett. 70Kért bravó papa most mehet a Main!
van Gerwen
2016. szept. 25. 22:35
De kinek akar ennyire tetszeni h fogyozik,marmint Piroslapo? Közben Iteo 6.lett. 70Kért bravó papa most mehet a Main!
Ezek a cálék meg még mindig 5-en gyötrik egymást, azóta már lezavartak egy komplett darts tornát, te némiképp kijózanodtál, a szomszédasszonyod elment 4-szer, én meg 3-szor fostam egy kiadósat.
WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. szept. 25. 23:57
A lakáj már alszik ugyh jo lenne egy Szroli aki böngészi a lobbyt és magyar hörgéseket keres.