Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. febr. 20. 2:57

Mollyal kibékültetek már ? Remélem sikerült rendezni a nézeteltérést

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. febr. 20. 2:58

Én is fosok, ma már voltam vagy 4-szer. Mire tetted a mérkőzést? Legalább tudjak minek én is hörögni, bár kétlem, hogy bejönne, te is híres vagy messze földön hiányos, sőt nem létező sportfogadó tudásodról. Omaha is benn van még az SM-en big burgonyával.

van Gerwen
2017. febr. 20. 3:00

Mollyal kibékültetek már ? Remélem sikerült rendezni a nézeteltérést

Ebbe a témába bele se kezdjünk, mert mindjárt föltűnik az inas, és akkor reggel törlik megint az összes hsz-t.

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. febr. 20. 3:04

Én is fosok, ma már voltam vagy 4-szer. Mire tetted a mérkőzést? Legalább tudjak minek én is hörögni, bár kétlem, hogy bejönne, te is híres vagy messze földön hiányos, sőt nem létező sportfogadó tudásodról. Omaha is benn van még az SM-en big burgonyával.

Kelet +6,5 , egy komoly meccsen nyilván Nyugat a favorit de itt ugy gondoltam h Jamesek gyakrabban fognak preztizst csinálni belőle ő az a tipus.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. febr. 20. 3:10

Azt olvastad h Irving szerint a Föld lapos full komolyan lenyilatkozta nem trollkodásból.Kajak ezekhez képest Csiga egy IQbajnok.

van Gerwen
2017. febr. 20. 3:21

Haha, most olvastam, ilyen amikor egy buta néger okoskodik. Eddig jól a mixed, Luigi meg 69o-val oktatott.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. febr. 20. 4:12

Egy pillanatra nem néztem oda, és Luigi elbukott minden sódant, amit el lehet, a többiek is kiestek, és még a mixed is kezd necces lenni. Töröld a privátokat inas, ha választ akarsz kapni a kérdésedre.

csiga19794
Válasz Gus kommentjére
2017. febr. 20. 5:45

Nincs semmi esemény,aminek lehet szurkolni nyomikáim?

Easyf86
Válasz Gus kommentjére
2017. febr. 26. 18:49

diablo és belabacsi az 55 $ win the button döntő asztalán!

Easyf86
Válasz Easyf86 kommentjére
2017. febr. 26. 19:55

diablo és belabacsi az 55 $ win the button döntő asztalán!

heads up-olnak! :D

Élő ügyfélszolgálat