Mily bődületeset floppolt az imént! AA, AK mehetett a lecsóba.
Marcow ironia nélkül kérdezem h változtattál -e valamit a játékodon ilyesmi? Igencsak jönnek az eredmények és a NLO8 nak mi a titka mert az megmégdurvábban megy? Csiga is jóvolt benne anno könyörgött h nézem meg Sharkon az eredményeit és elképedve láttam h nyerő.
Marcow ironia nélkül kérdezem h változtattál -e valamit a játékodon ilyesmi? Igencsak jönnek az eredmények és a NLO8 nak mi a titka mert az megmégdurvábban megy? Csiga is jóvolt benne anno könyörgött h nézem meg Sharkon az eredményeit és elképedve láttam h nyerő.
Tomi, ne szemtelenkedj! :D
Probirs a háziversenyén 7/8 55 kiló burgonyáért megy a küzdelem.
Gerwen te féreg hazajövök részegen bedrogozva mondom vasárnap esti hörgés erre azt kell megélnem h hajnal 2kor magamban pásztázom a lobbyt és visitva zokogok kijózanodva az elmult régi szép idők miatt.
És erre feltünik a tetű ,állitom egész este itt volt csak nem mert bejelentkezni h lecseszem beárazom megalázom mint mindig :)
Nincs kedvem most agyhalott részeg inasokkal foglalkozni, legalább lenne hörögnivaló, de PS-en semmi, Party meg le sincs töltve, meg talán onnan ki is basztak vagy 6 éve. Amúgy nagyon rossz a read, éjfélkor keltem.
Hát pedig pörögnek az 500as high rollerek .Bela is FTzik most az egyiken.Elmakogtam már neked h a Partyn van az élet ha HighStakes tornákon akarsz hörögni.
Amugy hörögni ezt ki találta ki? Igy 5-6 év után is bejön ez a megnevezés és jól leirja h az ilyen magunkféle agyhalott inasok nem nézik nem is szurkolnak hanem hörögnek