Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. szept. 25. 2:39

Kösz csatlós, akkor megnyitom a klienst.

Nyissad kiváncsi vagyok mire összeül az FT megtalálod-e a versenyt.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. szept. 25. 2:51

Amugy tudnél mit kezdeni az avataromon lévő hölggyel? Mondjuk sakáll részegen ? Mit müvelnél vele?

Ez akármit csinálna, nem állna fel se részegen, se józanul, de van egy haverom, aki totál tövön ilyenekre nyomul és hál velük. :) Nagy nehezen megtaláltam, omaha itt is óriás burgonya.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. szept. 25. 3:55

Omahát ownolják masszivan a Partyn :(

van Gerwen
2017. szept. 25. 3:57

Így lehetetlen hörögni, hogy nem lehet visszanézni a partikat. Nyilván te se láttad, de azért megkérdem az éles eszűbbektől, hogy ment föl 76 milliós burgonyára?

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. szept. 25. 3:59

Én is rá-rá nézegetek de állandóan 3betel és non SD elviszeget sok potot .Ugy mondanám neked hogy "csipeget"

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. szept. 25. 4:01

Amugy igen szarba vagy mert itt nem lehet visszanézni a Sunday Grand Plo meg élvezhetetlen számodra mert totalisan vak vagy az omahához. Esetleg van valami amit tudsz nézni vagy ülsz a szobádban és pislogsz össze-vissza?

van Gerwen
2017. szept. 25. 4:05

Én is csipegetek inas, csak én nem burgonyát, hanem tökmagot, úgyhogy elvagyok. Omahát még jobb hörögni, igaz nem értem a lájnokat, de a holdemhez képest pergősebb, izgalmasabb.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. szept. 25. 4:29

Idefigyelj már te szellemi fogyatékos barom a PS-t kire biztam szerinted? Erre mi történik szétnézek a lobbyban és a Hot 44-en magyar a legjobb 18ban tedd le azt a kibaszott tökmagot és keress!

van Gerwen
2017. szept. 25. 4:52

Francba, omaha megesett 1010 vs JJ.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. szept. 25. 5:14

Na fekszek lassan szolga . Még Probirs 14/14 egy 200as Phasen a Partyn 75K az első hely behörögheted neki te tökmagos vadparaszt :D

Élő ügyfélszolgálat