Kösz csatlós, akkor megnyitom a klienst.
Amugy tudnél mit kezdeni az avataromon lévő hölggyel? Mondjuk sakáll részegen ? Mit müvelnél vele?
Omahát ownolják masszivan a Partyn :(
Így lehetetlen hörögni, hogy nem lehet visszanézni a partikat. Nyilván te se láttad, de azért megkérdem az éles eszűbbektől, hogy ment föl 76 milliós burgonyára?
Én is rá-rá nézegetek de állandóan 3betel és non SD elviszeget sok potot .Ugy mondanám neked hogy "csipeget"
Amugy igen szarba vagy mert itt nem lehet visszanézni a Sunday Grand Plo meg élvezhetetlen számodra mert totalisan vak vagy az omahához. Esetleg van valami amit tudsz nézni vagy ülsz a szobádban és pislogsz össze-vissza?
Én is csipegetek inas, csak én nem burgonyát, hanem tökmagot, úgyhogy elvagyok. Omahát még jobb hörögni, igaz nem értem a lájnokat, de a holdemhez képest pergősebb, izgalmasabb.
Idefigyelj már te szellemi fogyatékos barom a PS-t kire biztam szerinted? Erre mi történik szétnézek a lobbyban és a Hot 44-en magyar a legjobb 18ban tedd le azt a kibaszott tökmagot és keress!
Francba, omaha megesett 1010 vs JJ.
Na fekszek lassan szolga . Még Probirs 14/14 egy 200as Phasen a Partyn 75K az első hely behörögheted neki te tökmagos vadparaszt :D