Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. okt. 8. 21:33

Fogjuk akkor egymást likeolgatni vagy mi a **** lesz válaszolj már tesó? Mert akkor nem kezdem addig

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 9. 2:26

A szokásos buzulás helyett inkább a dolgodat végeznéd, csécsé, azaz cseléd csatlós. 700-as KO-n 25 inasnál 3 honfitárs is benn, ráadásul egy asztalon, közülük MarkBangnak van a legkisebb burgonyája, de neki hörgök a legjobban, vámos!

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. okt. 9. 2:33

Óriás dupla az öregtől!

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. okt. 9. 2:34

Checkoljuk tolvaj inas

van Gerwen
2017. okt. 9. 2:38

Perfektnek nem jött össze ellene a csehszlovák blöff, így az újabb daplával már a méretes kolompérok közé került.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. okt. 9. 2:46

Sztem értékért ment allinn . Mondjuk most lehet tévedek de sztem értékért ment Allinn .De abba viszont biztos vagyok h neked fogalmad sincs h mikor emelsz értékér vagy mikor fordulsz blüffbe ilyen alap dolgokat se igen sikerült 10év alatt megtanulnod

WINAMAXDONK
2017. okt. 9. 2:50

Azt soha nem értettem h vannak emberek akik pokeres fórumokat olvasnak ,videokat néznek satöbbi és az égvilágon semmi nem ragad rájuk vagy ha igen akkor is a baromság meg teljesen máshogy értelmeznek dolgokat. De itt jön képbe h ezek általában hozzád hasonló szerény képességüek.

van Gerwen
2017. okt. 9. 2:50

Ne ugass inas, inkább nyisd meg a Forró22 eftét, ott doubleace90 oktat, olyan sztekkből talán még neked is sikerülne csinálni egy top4-et. Izzani fog reggel a twitter-fal, ő Béláékhoz tartozik, igaz?

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. okt. 9. 2:54

Nem tudom de tuti lesz felelgetős a 2 csoport között. Amugy az ilyen te fajtákból van az h még a backing csoportok is ilyen BE make up halmozo fostalicska reget lennének képesek kihozni mint a haverjaidból

van Gerwen
2017. okt. 9. 3:02

Majd egy pró vagy hozzáértő remélem megelemzi a partit, mert szemmel láthatóan te nem vagy az, csak böfögsz itt a semmibe. Attól még, hogy 2 havonta egyszer valami kis teremben bemákolsz egy 12 fős 10 eurós "emtétét", még nem leszel kompetens inas, ilyet még a puhatestűvel egykorú és egy szinten lévő Piroslapos is összehozott fénykorában.

Élő ügyfélszolgálat