Ilyen Dealbe nemenké bele sose LOL 46 -20 -20 Kőzbe 1.Hely 41K és 3.17K.és nemakkora CL ,egyszer dupláznak rajta és megfordul
:((((
Szép eredmény, akkor is! Grat!
WTF:S szegény kiesett bár 14óra játék után szerintem kicsit széteshet az ember attól még szép eredmény GG
Hát.........
kár érte. több mint 100 BB dípen volt a szünet után, azért ez nagy ritkaságTOP3-ban, szóval lett volna térajátékra,még akkor is ha volt egy SS.
14 óra után biztos elfárad az ember rendesen.
Azért ennek az Eetu100-nak csak megszületni volt nehéz... :(
Eetu100
Március 4. óta tolja, egy hónap alatt ilyen erdmény......
Azért ennek az Eetu100-nak csak megszületni volt nehéz... :(
Ezt a Manager-t most kéne kirúgni, hogy nem tud normálisan kiszámolni egy dealt.
Ez az idióta simán chiparányban akarta elosztani a lét, holott ilyenkor az a szokás, hogy mindenki megkapja a 3. helyért járó összeget és a maradékot kell chiparányosan osztani, és úgy valóban az jött volna ki, amit MrWhite mondott! 35k-25k-25k!
Egyébként meg ha a deal megbeszélés előtti utolsó partiban nem megy bele, és 89-89-54k-val várják a dealt, és értelmes a supportos, akkor 31k-31k-25k lehetett volna a deal...
Mindenesetre nagyon nagy gratula, óriási teljesítmény!
Jó kis bankroll-alap így az első hónapban... :D:D
Én sajnos Event 1-en addon szünet után AK vs A5 csatában elvéreztem. Míg Event 2-n óriási stackből olyan hibát csináltam, még most se értem hogy lehet ilyet. 2348 handdel ATJ floppon allin mentem, mert low nutsom van... :D Turn 7-es hozott valami reményt, de akkor esett le, hogy ez így még nem low, és hiába a szurkolás a river is 7 lett, szóval első nap nem nyertem SCOOP eventet :(
Nem baj még majd megpróbálom, a mai Event 3 L, ami elég jónak tűnik, esetleg még Event 8, 14, 17 jöhet szóba. Meg jó lenne 22-esre satellitezni.