Sajnos Bélabá hiába volt sokáig magasan CL egy ultraerős asztalon a mai shootout SCOOP-on az 1500 dodós versenyen, végül kiesett. A középszinten (3x shootout) egy magyart találtam, ProCasanova CL az első körben, de még küzd. A kicsiknél nem bogarásztam át az ezervalahány játékost, de én biztosan mentem egy kört :) Hogy miért kellett a HU-ot úgy játszani, hogy 4:1-ről visszaengedtem és már ő vezetett, az kérdés, de megvan, az a fő. Lassan talán szurkolni is lehet :) Irgalmatlan hosszúnak ígérkezik egyébként.
PS: elvéreztem a második kanyarban, iszonyat lassú ez a verseny - kezdtük itteni idő szerint 1/2 8-kor, most 3/4 3, és még két kör hátra van.
Jo reggelt!
Mar csak tizen vagyunk a FTP 10+1 $-os KO versenyen,jo lenne behuzni :)
Sajnos nem sikerult,5. lettem...
Kik játszanak a 33as Scoopon?Én vagyok,most dupláztam fel magam 7500-15000re KKvs AK preflop allin,kitartottt!!
Kik játszanak a 33as Scoopon?Én vagyok,most dupláztam fel magam 7500-15000re KKvs AK preflop allin,kitartottt!!
Én most pottyantam ki 7QT floppon AI AQ-val AK easy call a stackje 2/3-áért... GG
aki unatkozik , annak nagyon komoly mezony a 3K s SCOOP tournyn a PS en, Breeth, Belabacsi, es CL kent MagicCoin.....
es CL kent MagicCoin.....
Aki még fenn van:Ps All star week, fan tournament:challengersen FT-n vagyok7/10, 18000az összdíjazás
Szerk:végére elfogytam, coinflip után 6dik hely
multiaccol keményen?
ok..