Irish Winter Festival szatelliten FT-n vagyok. Sokáig chipleader voltam, most szarul állok, mert FT előtt a fél stackemet elvesztettem (AK vs. 1010, coinflipet még meg kell tanulnom nyerni).
Elba..tam, kösz a drukkolást srácok!
Ha átmegy rajtam a vak akkor már szinte reménytelen helyzetben vagyok. Mindenkép dupláznom kellett, 8 fős asztalon szerintem nem akkora hiba (bár ki tudja?). Kevés az esély hogy valakinél pár legyen.
Ha átmegy rajtam a vak akkor már szinte reménytelen helyzetben vagyok. Mindenkép dupláznom kellett, 8 fős asztalon szerintem nem akkora hiba (bár ki tudja?). Kevés az esély hogy valakinél pár legyen.
Sunday Two Hundred Grand-en 5óra15perc játék után jelenleg 10. vagyok. Még 65-en maradtunk. Volt 1-2 mákos party,de hát kell végre az is:)
Sunday Two Hundred Grand-en 5óra15perc játék után jelenleg 10. vagyok. Még 65-en maradtunk. Volt 1-2 mákos party,de hát kell végre az is:)
Ki is pottyantam 38. helyen:S Végére túlságosan befeszeültem,talán a nagy pénz illata:D vagy nemtom. A5 vs AQ csatában estem ki.
ha valaki ébren van cake 10K gar-on ft-n vagyok , jelenleg 6/8 , 1-2 kisebb hülyeség után.
nembaj gratula ezt én is pusholtam volna ;)
nembaj gratula ezt én is pusholtam volna ;)