Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

Bodza18
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. aug. 24. 23:40

Irish Winter Festival szatelliten FT-n vagyok. Sokáig chipleader voltam, most szarul állok, mert FT előtt a fél stackemet elvesztettem (AK vs. 1010, coinflipet még meg kell tanulnom nyerni).

A faszszopó kanadai chipleader bácsi meg dögöljön meg a backdoor sorával! Fogadjunk azt se tudja merre van Írország! Nem baj, majd a következő összejön és élőben visszaadod neki! Csak a 33-mal vigyázz UTG-ben!

Tibibacsi
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 24. 23:41

Elba..tam, kösz a drukkolást srácok!

Tibibacsi
2008. aug. 24. 23:44

Ha átmegy rajtam a vak akkor már szinte reménytelen helyzetben vagyok. Mindenkép dupláznom kellett, 8 fős asztalon szerintem nem akkora hiba (bár ki tudja?). Kevés az esély hogy valakinél pár legyen.

ceewyl
2008. aug. 24. 23:49

Ha átmegy rajtam a vak akkor már szinte reménytelen helyzetben vagyok. Mindenkép dupláznom kellett, 8 fős asztalon szerintem nem akkora hiba (bár ki tudja?). Kevés az esély hogy valakinél pár legyen.

Szerintem jó volt így, csak sajnos Fortuna nem veled volt. :(

Colic
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. aug. 25. 2:48

Sunday Two Hundred Grand-en 5óra15perc játék után jelenleg 10. vagyok. Még 65-en maradtunk. Volt 1-2 mákos party,de hát kell végre az is:)

titcar
Válasz Colic kommentjére
2008. aug. 25. 3:08

Sunday Two Hundred Grand-en 5óra15perc játék után jelenleg 10. vagyok. Még 65-en maradtunk. Volt 1-2 mákos party,de hát kell végre az is:)

hajrá hajrá :) eh most látom már nem vagy bent :(

Colic
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. aug. 25. 3:09

Ki is pottyantam 38. helyen:S Végére túlságosan befeszeültem,talán a nagy pénz illata:D vagy nemtom. A5 vs AQ csatában estem ki.

titcar
Válasz Colic kommentjére
2008. aug. 27. 5:31

ha valaki ébren van cake 10K gar-on ft-n vagyok , jelenleg 6/8 , 1-2 kisebb hülyeség után.

geryhun
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 27. 5:58

nembaj gratula ezt én is pusholtam volna ;)

titcar
Válasz geryhun kommentjére
2008. aug. 27. 5:59

nembaj gratula ezt én is pusholtam volna ;)

eh thx, pedig már egész egál voltunk a cl-en kívül.

Élő ügyfélszolgálat