Cake poker
1500 GTD PLO
12en vagyunk jelenleg CL vagyok :)
4.dik hely
egy véletlen megadás után kaptam egy nagyon szép flopot.allinre kerültünk de runner runner flush levert...
Kár, hogy a dobogóról lemaradtál, de azért szép eredmény. Grat!
Aki akar szurkolni, a PokerStars által szervezett World Championship of Online Poker (WCOOP) első versenyén (NL Hold'em 6max) TropiFish még versenyben van. 7217 induló volt, jelenleg már csak 100-an vannak. Aki nem tudná, ő a II. Budapest Poker Open győztese.
Aki akar szurkolni, a PokerStars által szervezett World Championship of Online Poker (WCOOP) első versenyén (NL Hold'em 6max) TropiFish még versenyben van. 7217 induló volt, jelenleg már csak 100-an vannak. Aki nem tudná, ő a II. Budapest Poker Open győztese.
Igazad van, én néztem el, sry. Csak azokat a játékosokat vettem figyelembe, amelyek neve mellett szerepel a zsetonállás és helyezés is. Ez pedig az első 100. Nemhiába na, nem vagyok egy rendszeres online MTT játékos, kifogott rajtam a verseny lobby-ja. :D
ja én is néztem nagyot ezen a pses kiirason.Gratula mindkettőtöknek!!!! titcar, nem akarsz egy universal replayeres videot csinálni valamelyik versenyedről?
ja én is néztem nagyot ezen a pses kiirason.Gratula mindkettőtöknek!!!! titcar, nem akarsz egy universal replayeres videot csinálni valamelyik versenyedről?
megunták egymást, és dealt kötöttek...van még egy kis vita, de játék nem lesz már :D
17 óráig tatott sick