Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

Hajniiiii
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 13. 18:29

de szeretem mikor UTG nyitást le 3 beteli 22vel és esik a szettje a KK-m ellen :D :D

Krejdül
2016. máj. 13. 18:30

Gyerekek! Tegnap jcarverpoker twitch-e mellett megnyitottam Hajni asztalait. Kíváncsi voltam mi a titok. Aztán rájöttem, hogy semmi. Vagy riveren a szett overbetjét callolták le 2nd pár no kickerrel, vagy megpróbálták riveren kiblöffölni busted draw-al, amikor ő vagy toppárt vagy nutot tartott a kezében, vagy 130BB-s flipet nyert, vagy szimplán bemakkantott egy 30-70at úgy, hogy ennyire mínuszos callt még egy filléres reg sem csinál. True story. :D
Az ominózus AQo vs KK party az egyszerűen gáz. Valaki írta feljebb, hogy így csinálják a hs regek. Jó lenne mutatni nekem egy hs reget, akinek nem esik le 100bb effektív, hogy mikor button 3betjére te cold 4betelsz, ő pedig 5beteli a sztekkjének a harmadát, akkor sovány lesz az az AQo egy oop callra.
Az meg, hogy megajándékozta a buborékot 1K-val a thrillen, az szerintem mindent elárul. :D Szó sincs itt ghostolásról, szerencséje van, ennyi. Ez egy olyan műfaj, ahol évekig tartó upok és down-ok előfordulhatnak, nem is értem, hogy egy pár napos upnak minek kell ekkora feneket keríteni neki.

Most majd jön Hajni, hogy biztos irigykedek rá, meg milyen 180manos fillérb@szó vagyok, de nem, egyáltalán nem, semmi olyat nem tud az égvilágon, amit irigyelnem kéne. Nagy az arca, de tegnap azért bebizonyosodott a sejtésem, hogy nagyon nincs mire. :)

Csede45
2016. máj. 13. 18:32

KOKAPOKERRRRRRR deimádtam régen és igen 29 asztal tolja most

Nottobe
2016. máj. 13. 18:34

Hajniiiiii legyszives tedd magad kereshetove. Koszonom.

LockPickPoki
2016. máj. 13. 18:38

Bélabácsi csinált hasonlót SM-en amikor "visszatért" egy SM 2. hellyel hogy 1010-ével betelgették egymást egy kompetens játékossal odáig hogy Traply úr allinjét becallozta végül...Pontosan nem emlékszem...de arra igen hogy Bélabácsi ott lenyilatkozta hogy brutál szar volt a Call AQ-val az embertől :D Bár az ember is lenyilatkozta hogy Bélabácsi vajon miért is nem dobta el a 10-eseit... ilyenkor mindenki a saját szituját nyomja ****a line-nak :D :D

Hajniiiii
2016. máj. 13. 18:39

Krejdül belépsz az accomba? de ha nem nyered meg az egyik versenyt , akkor a benevezési díjának 2x vissza fzeted :D ha már ekkora Pro vagy de nem tudom mire... amíg te twitchen nézed a játékosokat ahogy ABC játékot tolják , nem leszel előrébb , én addig csapom neki :D erről ennyit

Nottobe
2016. máj. 13. 18:47

LickLockPickPackPukkPoki, irtam neked egy pm-t, csekkold majd legyszi

Lefty Gekko
2016. máj. 13. 18:48

30 asztalon szerintem csak csukott szemmel meditálva lehet játszani... Hajniiiiiiii ha indulsz a WSOP ME-en veszek 50%ot belőle!!

van Gerwen
Válasz LockPickPoki kommentjére
2016. máj. 13. 18:52

Bélabácsi csinált hasonlót SM-en amikor "visszatért" egy SM 2. hellyel hogy 1010-ével betelgették egymást egy kompetens játékossal odáig hogy Traply úr allinjét becallozta végül...Pontosan nem emlékszem...de arra igen hogy Bélabácsi ott lenyilatkozta hogy brutál szar volt a Call AQ-val az embertől :D Bár az ember is lenyilatkozta hogy Bélabácsi vajon miért is nem dobta el a 10-eseit... ilyenkor mindenki a saját szituját nyomja ****a line-nak :D :D

Én is olvastam, sőt élőben hörögtem végig, így kristálytisztán emlékszem, hogy 40 bébé effektív Béla emelt, mókus meghárombetelte, amire rábaszta az all int, AQ-val meg lekólolták, és szerencsére megnyerte a brutálisan fontos flippet. Nem is tudom, talán efté bábelben, vagy az efté elején volt ez a parti.

LockPickPoki
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. máj. 13. 18:54

Én is olvastam, sőt élőben hörögtem végig, így kristálytisztán emlékszem, hogy 40 bébé effektív Béla emelt, mókus meghárombetelte, amire rábaszta az all int, AQ-val meg lekólolták, és szerencsére megnyerte a brutálisan fontos flippet. Nem is tudom, talán efté bábelben, vagy az efté elején volt ez a parti.

Úgy úúúúgy

Élő ügyfélszolgálat