Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

Krejdül
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 13. 18:59

Ott is fos volt a megadás, és tegnap is. Fortuna igazságot tett, ennyi.

Krejdül
2016. máj. 13. 19:01

Krejdül belépsz az accomba? de ha nem nyered meg az egyik versenyt , akkor a benevezési díjának 2x vissza fzeted :D ha már ekkora Pro vagy de nem tudom mire... amíg te twitchen nézed a játékosokat ahogy ABC játékot tolják , nem leszel előrébb , én addig csapom neki :D erről ennyit

Sajnos veled ellentétben én nem tudom megígérni, hogy megnyerek minden versenyt. :(

EUBANK
Válasz Krejdül kommentjére
2016. máj. 13. 19:06

Sajnos veled ellentétben én nem tudom megígérni, hogy megnyerek minden versenyt. :(

csak ha heads up:-)

van Gerwen
2016. máj. 13. 19:17

Ott is fos volt a megadás, és tegnap is. Fortuna igazságot tett, ennyi.

Jaja. Azért az nagyon kellett, szerintem akkor az öreg Béla már az őrület és a visszavonulás határán lehetett, aztán azzal az óriás szkórral helyreállt minden, és azóta is oktat rendületlenül.

csiga19794
2016. máj. 13. 19:27

Krejdül belépsz az accomba? de ha nem nyered meg az egyik versenyt , akkor a benevezési díjának 2x vissza fzeted :D ha már ekkora Pro vagy de nem tudom mire... amíg te twitchen nézed a játékosokat ahogy ABC játékot tolják , nem leszel előrébb , én addig csapom neki :D erről ennyit

Először nyerj meg te egy versenyt,mert ha jól tudom még az várat magára.

Hajniiiii
2016. máj. 13. 19:56

ami késik nem múlik :D

Krejdül
Válasz EUBANK kommentjére
2016. máj. 13. 20:02

csak ha heads up:-)

Jajaja, így folytatja, kihívom egy HU-ra, azzal a feltétellel, hogy a vesztes örökre eltakarodik az akadémiáról.

ÁrpiCsótány
2016. máj. 13. 20:13

The hot 162 mekkora lenne egy birs bela hajni ft;)

Lola
2016. máj. 13. 20:17

Jajaja, így folytatja, kihívom egy HU-ra, azzal a feltétellel, hogy a vesztes örökre eltakarodik az akadémiáról.

Hiányoznál:)

ÁrpiCsótány
2016. máj. 13. 20:19

Basztikuli az a q10. Pech.

Élő ügyfélszolgálat