Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

ewoksamurai
Válasz OldRknight kommentjére
2016. márc. 28. 13:40

Tudod, ahol megzsaroltad a srácot.

Ezt mi alapján gondolod? Nem védeni akarok senkit, de az a sztori nagyonnagyon felháborító történet (nem ilyen 11$ nem küldése szint), írd le légyszi, hogy mi alapján gondolod ezt.

xieung
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. márc. 28. 13:52

Menjetek már locsolkodni! :D

OldRknight
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. márc. 28. 13:54

Ezt mi alapján gondolod? Nem védeni akarok senkit, de az a sztori nagyonnagyon felháborító történet (nem ilyen 11$ nem küldése szint), írd le légyszi, hogy mi alapján gondolod ezt.

Stílusjegyek, felhasználónév.

Amúgy meg szerintem 1cent vissza nem küldése is pontosan ugyanaz a féreg szint (vagy pontosan oda vezet) mint 100$-é, vagy éppen megzsarolni valakit.

kircip
2016. márc. 28. 14:01

Hajnnninak időnként világít a Negro a szájában, de ez a zsarolás már rágalmazás kategória, bizonyítékok nélkül.

dudu2020365
2016. márc. 28. 14:01

hajniii elhervadtál??

OldRknight
Válasz kircip kommentjére
2016. márc. 28. 14:07

Hajnnninak időnként világít a Negro a szájában, de ez a zsarolás már rágalmazás kategória, bizonyítékok nélkül.

Jelents fel.....

Vicc ******* hogy egyesek milyen embereket védenek, amúgy pont emiatt tart ott az oldal színvonala ahol.....

Pár éve pillanatok alatt köpte volna ki magából a közösség az ilyet, de most kb már az a színvonal hogy ilyen megél, meg ez a jó téma....

kircip
2016. márc. 28. 14:11

Van ami túlmegy egy határon, nálam ez az, ha megnézed a korábbi hozzászólásaimat, nem dicsérőek Hajniiiiiiira nézve.

szroli
2016. márc. 28. 15:47

Talán nem egymást kellene itt húzni,hanem az ilyen és hozzá hasonló tagokat gyorsan el kellene felejteni

ewoksamurai
2016. márc. 28. 15:54

Az alaptalan vádaskodás, kölcsön meg nem adása, zsarolás, lopás, gyilkosság, mind csúnya dolog, mégsem ugyanakkora a súlya az én szememben, bocs ha ettől szar ember vagyok. Az alaptalan vádaskodás mondjuk a kölcsön meg nem adásával van egy szinten.

OldRknight
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. márc. 28. 17:43

Az alaptalan vádaskodás mondjuk a kölcsön meg nem adásával van egy szinten.

Szép munka.

Élő ügyfélszolgálat