Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

ceewyl
Válasz OldRknight kommentjére
2016. márc. 28. 19:31

Zöld erdőben jártam,
Szájkaratét láttam,
Be akart vadulni,
Szabad-e banolni?

ewoksamurai
Válasz ceewyl kommentjére
2016. márc. 28. 20:40

Zöld erdőben jártam,
Szájkaratét láttam,
Be akart vadulni,
Szabad-e banolni?

Nem tudom, mi ez, tréfa vagy figyelmeztetés (gondolom csak nem figyelmeztetés, de hát tréfának meg szar), de ha már erre jártál, elmagyarázhatnád nekem, hol a határ ezen a "fórumon", most kiderült, hogy bármiféle bizonyíték nélkül kijelenteni vkiről, h bűncselekményt követett el, az belefér, ha Jymaster111 leanyáz vkit, vagy fenyeget, az belefér. Mi az, aminek itt retorziója van?

ceewyl
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. márc. 28. 20:50

Nem tudom, mi ez, tréfa vagy figyelmeztetés (gondolom csak nem figyelmeztetés, de hát tréfának meg szar), de ha már erre jártál, elmagyarázhatnád nekem, hol a határ ezen a "fórumon", most kiderült, hogy bármiféle bizonyíték nélkül kijelenteni vkiről, h bűncselekményt követett el, az belefér, ha Jymaster111 leanyáz vkit, vagy fenyeget, az belefér. Mi az, aminek itt retorziója van?

Természetesen nem fér bele az anyázás senkitől, csak az általam törölt hozzászólást és az alatta lévő néhányat olvastam.

Miről van egyáltalán szó? :)

Csede45
2016. márc. 28. 20:57

Senki nem anyázottt.....elöször talán olvass utánna a dolgokank, utánna melozzál...

ceewyl
Válasz Csede45 kommentjére
2016. márc. 28. 21:01

Senki nem anyázottt.....elöször talán olvass utánna a dolgokank, utánna melozzál...

Renddben vann.

ewoksamurai
2016. márc. 28. 21:15

Természetesen nem fér bele az anyázás senkitől, csak az általam törölt hozzászólást és az alatta lévő néhányat olvastam.

Miről van egyáltalán szó? :)

Nem fogom végigolvasni az úriember összes hsz-ét, hogy megtaláljam, de kb erre a stílusra gondolok: Póker blogok / isildurzero / The End | Online poker, Rakeback, Póker bónusz .

ewoksamurai
Válasz OldRknight kommentjére
2016. márc. 28. 21:16

Tudod, ahol megzsaroltad a srácot.

Ez meg ezek szerint teljesen okés errefele.

ceewyl
2016. márc. 28. 21:22

Nem fogom végigolvasni az úriember összes hsz-ét, hogy megtaláljam, de kb erre a stílusra gondolok: Póker blogok / isildurzero / The End | Online poker, Rakeback, Póker bónusz .

Ezt én sem fogom... :o

ceewyl
2016. márc. 28. 21:23

Ez meg ezek szerint teljesen okés errefele.

Ez a topikban van? Vagy hol keressem?

ewoksamurai
2016. márc. 28. 21:34

Ezt én sem fogom... :o

akkor felejtsd el, amit írtam, igazából ez egy pontos válasz a kérdéseimre.

Élő ügyfélszolgálat