Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

kircip
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 15. 21:17

Érik a szőlő, érik a csomag.

Krejdül
2016. máj. 15. 21:20

Mikor küldjük az 50 dolcsit? Péntekig ráér, de akkor 55-öt kérek.

OldRknight
Válasz RikkAce kommentjére
2016. máj. 15. 21:23

...de meglepődnél ha tudnád mik zajlanak le a fejemben...

Mik?

Stabil netkapcsolat?

Lola
2016. máj. 15. 21:24

109$ main-ig nem nagyon fogok nagyobb versenyeket tolni , nlzkm sikeresen elnyert tőlem 2bi-t PLO 2k-n , de nem adom fel :D

nlzkm-ék olyanokra 'vadásznak" mint pl te.. szó szerint hiénák....és te? önként dalolva tönkre mész általuk...nem is tudom miért nem vagyok meglepődve.......

kircip
Válasz Krejdül kommentjére
2016. máj. 15. 21:25

Azt hallottam, hogy egyes bankokból vissza is lehet pénzt utalni a Starsra, bár koldulni és más pénzén játszani is lehet egy opció.

RikkAce
Válasz OldRknight kommentjére
2016. máj. 15. 21:27

Mik?

Stabil netkapcsolat?

Nem tudom mit tettem amiért ennyire szeretsz belém állni,de csináld csak ha jól esik,ez volt az utolsó hogy kötözködésedre reagáltam.

LockPickPoki
2016. máj. 15. 22:10

Sejtettem hogy nem azért ültél ki plo zoomról mert mindent elnyertél tőlük :( :(

xieung
2016. máj. 15. 22:21

hát mindjárt megsajnálom

Greyboy
2016. máj. 15. 22:47

Szerintem nem para, hogy most véletlenül nem nyert PLO-n (gondolom nlz lemákolta), max ad oktatást NLH mtt ill. HU-ból, aztán tolhatja megint....

Palesz76
2016. máj. 15. 22:48

A sport abban különbözik a szerencsejátéktól,hogy hosszú idők gyakorlásával jutunk fel a csúcsra. Persze néha kell szerencse is.
Sajnos a magyar jégkorong válogatott és a foci válogatott sem fogja szerencsével megnyerni a meccseit.

Írtad,hogy saját üzletet fogsz, szeretnél nyitni.
Tudod ott is fontos a stratégia, a pénzügyi stabilitás és rengeteg más dolog. Ezek neked még nem elég jók.

Nem látok érveket a magyarázataid mögött, csak a smile jeleket. Ez pedig édes kevés.

Élő ügyfélszolgálat