Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

OldRknight
Válasz RikkAce kommentjére
2016. máj. 15. 23:40

Nem tudom mit tettem amiért ennyire szeretsz belém állni,de csináld csak ha jól esik,ez volt az utolsó hogy kötözködésedre reagáltam.

Miért? De nem válaszoltál mik járnak a fejedben?

rockett
Válasz OldRknight kommentjére
2016. máj. 15. 23:46

Látom Hajni lett az új magyar Isildur :D 2+2-n még nem volt téma? Rég nem pörgött így valamin a PA, ez a nem semmi. Mennyire durván átverik az ember egóját a könnyen jött/könnyen ment pénzek. Nyertél mert megérdemled, vesztettél, mert nem volt szerencséd. :) Egészen egyszerű becsapni ezzel magunkat, veszélyes vizek ezek.

T.A.F.K.A.R.
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. máj. 16. 0:03

A sport abban különbözik a szerencsejátéktól,hogy hosszú idők gyakorlásával jutunk fel a csúcsra. Persze néha kell szerencse is.
Sajnos a magyar jégkorong válogatott és a foci válogatott sem fogja szerencsével megnyerni a meccseit.

Írtad,hogy saját üzletet fogsz, szeretnél nyitni.
Tudod ott is fontos a stratégia, a pénzügyi stabilitás és rengeteg más dolog. Ezek neked még nem elég jók.

Nem látok érveket a magyarázataid mögött, csak a smile jeleket. Ez pedig édes kevés.

shark alapján az emelkedő vakos játékok viszonylag feküdnek neki újabban, cash game-ben meg bármelyik mtt-s ugyanígy elvérzett volna prók ellen annyira más kávéház. inkább az a tanulság hogy azt kell játszani amiben a haverjának nagyobb tapasztalata van, nyilván nem ekkora téten mint amennyire elfajult mostanában a helyzet, hanem kisebben.

sakkos000
Válasz T.A.F.K.A.R. kommentjére
2016. máj. 16. 1:51

shark alapján az emelkedő vakos játékok viszonylag feküdnek neki újabban, cash game-ben meg bármelyik mtt-s ugyanígy elvérzett volna prók ellen annyira más kávéház. inkább az a tanulság hogy azt kell játszani amiben a haverjának nagyobb tapasztalata van, nyilván nem ekkora téten mint amennyire elfajult mostanában a helyzet, hanem kisebben.

Még ha csak MTT-sek, de NLHE/PLO 2k-n a cash játékosok is ugyanúgy elvéreznek, talán annyi különbséggel hogy lassabban. Ha már ekkora tétre akar valaki ellőni pár buyint inkább élőben tegye.

csiga19794
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 16. 6:46

2 BI????:))
Nyugi Hajni nem minta. Legközelebb odacsapsz ezeknek a huncut omaha regeknek. Gondolom a scriptek már be vannak izzítva,ha megjelennél az asztaloknál.....

ui:hidd el nekem megérte,ha tanulsz az esetből!

tomcsek
2016. máj. 16. 9:23

Sziasztok!Szeretnem megkerdezni a velemenyeteket az eredmenyeimrol.
TOMEKKO1 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Jymaster111
2016. máj. 16. 10:00

Szar, de nem reménytelen :D :D

Netrol
2016. máj. 16. 10:08

Mi az Hajni? Tomekko1 a másik accod??

tomcsek
2016. máj. 16. 10:10

Koszi a kedvesseget

VTomi24
Válasz tomcsek kommentjére
2016. máj. 16. 10:50

Sziasztok!Szeretnem megkerdezni a velemenyeteket az eredmenyeimrol.
TOMEKKO1 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Nem értem a kérdést. Egyrészt nincs minta - keveset játszol, másrészt ami van sem dob fel sztem Téged sem. Ha ebben vártál megerősítést, akkor megkaptad:)

Élő ügyfélszolgálat