Nem tudom mit tettem amiért ennyire szeretsz belém állni,de csináld csak ha jól esik,ez volt az utolsó hogy kötözködésedre reagáltam.
Látom Hajni lett az új magyar Isildur :D 2+2-n még nem volt téma? Rég nem pörgött így valamin a PA, ez a nem semmi. Mennyire durván átverik az ember egóját a könnyen jött/könnyen ment pénzek. Nyertél mert megérdemled, vesztettél, mert nem volt szerencséd. :) Egészen egyszerű becsapni ezzel magunkat, veszélyes vizek ezek.
A sport abban különbözik a szerencsejátéktól,hogy hosszú idők gyakorlásával jutunk fel a csúcsra. Persze néha kell szerencse is.
Sajnos a magyar jégkorong válogatott és a foci válogatott sem fogja szerencsével megnyerni a meccseit.
Írtad,hogy saját üzletet fogsz, szeretnél nyitni.
Tudod ott is fontos a stratégia, a pénzügyi stabilitás és rengeteg más dolog. Ezek neked még nem elég jók.
Nem látok érveket a magyarázataid mögött, csak a smile jeleket. Ez pedig édes kevés.
shark alapján az emelkedő vakos játékok viszonylag feküdnek neki újabban, cash game-ben meg bármelyik mtt-s ugyanígy elvérzett volna prók ellen annyira más kávéház. inkább az a tanulság hogy azt kell játszani amiben a haverjának nagyobb tapasztalata van, nyilván nem ekkora téten mint amennyire elfajult mostanában a helyzet, hanem kisebben.
2 BI????:))
Nyugi Hajni nem minta. Legközelebb odacsapsz ezeknek a huncut omaha regeknek. Gondolom a scriptek már be vannak izzítva,ha megjelennél az asztaloknál.....
ui:hidd el nekem megérte,ha tanulsz az esetből!
Sziasztok!Szeretnem megkerdezni a velemenyeteket az eredmenyeimrol.
TOMEKKO1 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Szar, de nem reménytelen :D :D
Mi az Hajni? Tomekko1 a másik accod??
Koszi a kedvesseget
Sziasztok!Szeretnem megkerdezni a velemenyeteket az eredmenyeimrol.
TOMEKKO1 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings