Egy-ket hete meg a 180fos sng jatekost fikaztal most meg :-)
szroli : Azert irtam2 ora meert live mtt akkor van break
Nekem ez az egyetlen bevetelem , szoval akinek ez a megelhetosege , es nem dolgozik , azok nem tehetik meg h BR nélkül játszanak , és viszont igen erről ennyit.
Lecserélted az állásodat egy hot run-ra, vagy kipicsáztak mert karikás volt a szemed az utóbbi időben? :) :)
Hajni te a pókerből élsz?
Hajni te a pókerből élsz?
szroli : Lehet nem voltam elég érthető, hobbi játékos vagyok , és nem a pókerből élek.
De Mostanában amikor rossz kedvem van , nézem isildurzeroo siránkozását és idegeskedését , mert haláli nagy figura !! felér bármelyik sessionnel , mikor 20Bi-el akar karriert elérni , meg alapból azthiszi ő a császár.
szroli : Azert irtam2 ora meert live mtt akkor van break
Nekem ez az egyetlen bevetelem , szoval akinek ez a megelhetosege , es nem dolgozik , azok nem tehetik meg h BR nélkül játszanak , és viszont igen erről ennyit.
nem ebből élek még mindig.
Meg tudnék belőle élni , de nem áll szándékomban.
Vannak akik Kis kockázattal kis nyereményt nyernek , nekik ez a megélhetésük.
Én meg Nagy kockázattal , nagy nyereményért játszom , én vagyok a hobbi játékos :D
De Mostanában amikor rossz kedvem van , nézem isildurzeroo siránkozását és idegeskedését , mert haláli nagy figura !! felér bármelyik sessionnel , mikor 20Bi-el akar karriert elérni , meg alapból azthiszi ő a császár.