Megis mindenki velem foglalkozik :D
Én MTT-kben akármikor nyerő tudnék lenni , low midstaken sőt még HS-en is , elemézsek nélkül is :D:D
Csak nekem nincs kéztetésem , hogy 300-400Bi BRM betartsam , mert nekem ez nem a MEGÉLHETŐSÉGEMET JELENTI még mindig. :D
Én MTT-kben akármikor nyerő tudnék lenni , low midstaken sőt még HS-en is , elemézsek nélkül is :D:D
Amúgy ez tényleg nevetséges, hogy végre-valahára leült a topik, HS-en sem oktat már, erre mégis mindenki vele foglalkozik, és egyfolytában szóval tartjátok. Szerintem ez már unalmasabb, mint az én berúgós sztorijaim, legalábbis számomra biztosan.
Krejdül kollégga te mindenkinek mindenhol osztod az észt.
Akkor mostmár tejössz , mutassd fel eddigi "kemény munkával" elért teljesítményedet.
Ha Komoly eredményeket tudsz felmutatni emelem kalapom.
Ha meg csak a szád nagy , bujj el a HRC-dbe , és Hm2 elemézseidbe , és szálj le rólam.
Szerintem ez már unalmasabb, mint az én berúgós sztorijaim, legalábbis számomra biztosan.
Hajni mákolni mindenki tud. Mindenkinek van egy-két jó hete. Ahogy neked is, nekem is voltak ilyen szép score-jaim (és remélhetőleg lesznek is), csak nem vonok le belőlük téves következtetéseket, és nem jelentem ki, hogy én elemzés nélkül is bármikor verem a műfaj legjobbjait. Ez ennyire egyszerű.
Jah jah , mákolni :)))))
Erről ennyit semmit nemtudsz felmutatni a nagyképűségeden , meg az okoskodáson kívül , szóval ennyi:D
Jah jah , mákolni :)))))
Erről ennyit semmit nemtudsz felmutatni a nagyképűségeden , meg az okoskodáson kívül , szóval ennyi:D
Meg amúgy most őszintén... Te mit tudsz felmutatni? Ezt a néhány scoret 5 kilóméter hosszú mínusz után? azta*****egetbeneszarjak
Az a nagy - annak tudható be , hogy nem BRM szerint játszottam meg rengeteget tilteltem. szóval te se okoskodj