k1cs1 MTT-k
Nekem lenne egy olyan érdekes kérdésem amit lehet kinevettek de sebaj. Igazából komolyabban kb. 1éve játszom és próbálom folyamatosan fejleszteni magam igazán nagy score még nem is volt ezért már szerintem eléggé érik.
a legutóbbi 120napról az OPR statom igaz csak 4%ROI de 15%-ban érek ITM-re sajna elég nehéz ezeket a Micro Stakes MTT-ken játszani ezért szivesen kipróbálnám magam 20$+egészen akár 200$-ig de sajna erre BR-em nincs aki esetleg látna bennem némi fantázíát az Stakelhetne de csak úgy működne, hogy eladom a 100%-ot viszon a nyeremény 10%-a az enyém ami akkor lépne életbe ha már a BI legalább 2x-e megvan. Elég érdekes kérés ez tudom de bízom benne, hogy már jönne valami nagyobb score.
sztem ird be összes topicba, meg összes blogba. istenem........NC.
addig nyujtozkodj, ameddig a takarod ér, ezt forditsd le pokerra.
sztem ird be összes topicba, meg összes blogba. istenem........NC.
addig nyujtozkodj, ameddig a takarod ér, ezt forditsd le pokerra.
hidd el, ez a legvégsö volt már, mert midennap feltünik 1-2 fish, és telefossák a forumokat ilyen szarokkal. tiszta vicc.
hidd el, ez a legvégsö volt már, mert midennap feltünik 1-2 fish, és telefossák a forumokat ilyen szarokal. tiszta vicc.
stakert keresek pm me
off. :
te sirsz itt mindennap, hogy megint kiestem, blablabla, megint kevés volt, hiába elölröl tettem be, most meg hogy nem jön semmi össze, elmardt a nagy score......, akkor inkább valaki stekkeljen már a 0.2 es tudásommal, ne a saját lovémat verjem már el, csak ugy tolonganak a jelentkezök nem látod? vajon miért ? ki tudja .amugy meg nyilvános a topic, a zt irok amit akarok, on :)
stakert keresek pm me
100k elég?:) te legalább valaki vagy:)se
off. :
te sirsz itt mindennap, hogy megint kiestem, blablabla, megint kevés volt, hiába elölröl tettem be, most meg hogy nem jön semmi össze, elmardt a nagy score......, akkor inkább valaki stekkeljen már a 0.2 es tudásommal, ne a saját lovémat verjem már el, csak ugy tolonganak a jelentkezök nem látod? vajon miért ? ki tudja .amugy meg nyilvános a topic, a zt irok amit akarok, on :)