Gratulálok ezennel elnyerted a Fórum taplója címet! TAPS
egyébként a siráson kivül tettél már le valamit az asztalra?:)
fáj az igazság mi?:) öcsém, az a vicc, hogy engem stekkelnének, de nem akarok más pénzével játszani, ha lennék is valaki, a saját erömböl érjem el, és ne nyomja a stekker pénze is az én vállamat. de ez van, nem vagyunk egyformák, a napi 8-10 ora melo után, annyit játszok, amennyi jol esik, és nem kuncsorgok senkihez. neked meg sok sikert a vállalkozásodhoz.
u.i.: elöbb adnék kockapokernek mint neked:)
off. :
te sirsz itt mindennap, hogy megint kiestem, blablabla, megint kevés volt, hiába elölröl tettem be, most meg hogy nem jön semmi össze, elmardt a nagy score......, akkor inkább valaki stekkeljen már a 0.2 es tudásommal, ne a saját lovémat verjem már el, csak ugy tolonganak a jelentkezök nem látod? vajon miért ? ki tudja .amugy meg nyilvános a topic, a zt irok amit akarok, on :)
egyébként a siráson kivül tettél már le valamit az asztalra?:)
megvan, nyiss uj topicot, hogy 1 hét mulva szülinapod van, adjanak arra a tagok dodokat, összedobnak siman 2-3 beülöt sm re, warm upra tuti:))
nem kell mindig az AA ra várni vazze:)
bánréve az magyarországon van? LOL
bánréve az magyarországon van? LOL
tévedtem, lehet mégis segitenem kellene a -17% roi , meg a -27% roi, magáért beszél bro:))
tévedtem, lehet mégis segitenem kellene a -17% roi , meg a -27% roi, magáért beszél bro:))