Bangó ujra az asztaloknál, de már nem kereshető!!!
ennyi nyomit aki beszól, most komolyan
ivan-nak irogassatok a napi mák topikba, vagy az nem olyan izgi?
pedig előbb-utóbb az marad
akkor nem írnád le baszki, h szted mi lett volna a jó? nem mintha érdekelne, bocs ez nem bántás, csak akkor lenne vmi hozzáadott tartalom is. Vagy az már zsenánt?
vagy a regséged kimerül a trollkodásból? jegyzem meg, akkor inkább birs trolllkodjon!
csak hogy szimpatikus része is legyen: hajrá fradi
akkor nem írnád le baszki, h szted mi lett volna a jó? nem mintha érdekelne, bocs ez nem bántás, csak akkor lenne vmi hozzáadott tartalom is. Vagy az már zsenánt?
vagy a regséged kimerül a trollkodásból? jegyzem meg, akkor inkább birs trolllkodjon!
csak hogy szimpatikus része is legyen: hajrá fradi
Vannak, akik megpróbálják megértetni vele, hogy mit/miért csinált rosszul, mások meg piedesztálra emelik, mikor koncepció nélkül tönkremegy egy 15-20 százalékos boardon és leesik neki. Mondanom sem kell, én nem tartozom a második csoportba.
hát mindenesetre több értelme van leírni a line-t, ha marcow nem is, más tanulhat belőle.
Krono ráadásul kompetens, tudna segíteni.
Csinálom a challenget ha már elkezdtem, aztán fizetek is ahogy meg van beszélve. Majd szólok, hogy mi lett a vége. Ennyi.
hát mindenesetre több értelme van leírni a line-t, ha marcow nem is, más tanulhat belőle.
Krono ráadásul kompetens, tudna segíteni.
Mission complete in my style!!! Kösz a bizalmat, akik elhitték, hogy sikerülhet. A többiek meg jöhetnek azzal, hogy csaltam. Satelitből csináltam meg. Supernova fishrollon 54. lettem, mert a QQ-m nem bírta az AQ-val tartani az iramot. Elfogyott a mák.
Külön köszönet dan9304-nek, hogy postolta azt a számot abba a zenés topicba! Régóta kerestem már zenét pókerhez, és abból a számból valami faja egyvelegre találtam, ami végigkísérte ezt a 10 órát.