Póker Fórum Archívum > Multi table > Karesz challenge

orbitor
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. nov. 14. 17:08

Bangó ujra az asztaloknál, de már nem kereshető!!!

belőled jó besúgó lehetne, lassan eljön az idő, mikor hasznos állampolgár lehetsz

orbitor
Válasz orbitor kommentjére
2014. nov. 14. 17:11

ennyi nyomit aki beszól, most komolyan
ivan-nak irogassatok a napi mák topikba, vagy az nem olyan izgi?
pedig előbb-utóbb az marad

van Gerwen
2014. nov. 14. 19:40

Én szoktam neki is írni.

Krono
2014. nov. 14. 19:41

akkor nem írnád le baszki, h szted mi lett volna a jó? nem mintha érdekelne, bocs ez nem bántás, csak akkor lenne vmi hozzáadott tartalom is. Vagy az már zsenánt?
vagy a regséged kimerül a trollkodásból? jegyzem meg, akkor inkább birs trolllkodjon!
csak hogy szimpatikus része is legyen: hajrá fradi

Szerintem elég hozzáadott tartalmat adtam már a PA-nak, a 3k hozzászólás nem mind trollkodás, elhiheted.

Plusz, nem kérdezte mi lett volna a helyes játék, én csak a kérdésére válaszoltam.

Egyébként obv flopon nem cbetelek ekkora stackből, ilyen mezőnyben, vagy ha igen, akkor dobok a c/re-re.

BT86
2014. nov. 14. 21:04

Akad egy pár...

akkor nem írnád le baszki, h szted mi lett volna a jó? nem mintha érdekelne, bocs ez nem bántás, csak akkor lenne vmi hozzáadott tartalom is. Vagy az már zsenánt?
vagy a regséged kimerül a trollkodásból? jegyzem meg, akkor inkább birs trolllkodjon!
csak hogy szimpatikus része is legyen: hajrá fradi

Egyébként mi értelme van leírni a standard/helyesnek vélt line-t, amikor úgysem érdeklik mások tanácsai? Sőt...

Krejdül
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 14. 21:10

Vannak, akik megpróbálják megértetni vele, hogy mit/miért csinált rosszul, mások meg piedesztálra emelik, mikor koncepció nélkül tönkremegy egy 15-20 százalékos boardon és leesik neki. Mondanom sem kell, én nem tartozom a második csoportba.

orbitor
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 14. 21:31

hát mindenesetre több értelme van leírni a line-t, ha marcow nem is, más tanulhat belőle.
Krono ráadásul kompetens, tudna segíteni.

Marcow
2014. nov. 14. 22:11

Csinálom a challenget ha már elkezdtem, aztán fizetek is ahogy meg van beszélve. Majd szólok, hogy mi lett a vége. Ennyi.

BT86
2014. nov. 16. 0:14

hát mindenesetre több értelme van leírni a line-t, ha marcow nem is, más tanulhat belőle.
Krono ráadásul kompetens, tudna segíteni.

Meg vannak erre is a megfelelő topicok.

Marcow
2014. nov. 16. 5:06

Mission complete in my style!!! Kösz a bizalmat, akik elhitték, hogy sikerülhet. A többiek meg jöhetnek azzal, hogy csaltam. Satelitből csináltam meg. Supernova fishrollon 54. lettem, mert a QQ-m nem bírta az AQ-val tartani az iramot. Elfogyott a mák.

Külön köszönet dan9304-nek, hogy postolta azt a számot abba a zenés topicba! Régóta kerestem már zenét pókerhez, és abból a számból valami faja egyvelegre találtam, ami végigkísérte ezt a 10 órát.

Élő ügyfélszolgálat