Póker Fórum Archívum > Multi table > Karesz challenge

Zsolax
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 14. 5:05

nem tudom mi a challenge szabálya és csak véletlenül idetévedtem, de 1K teszek ellened ha megcsinálod a fele vöröskereszté a fele a tiéd ha nem sikerül 1,5k-t küldesz nekem 500at a vöröskeresztnek

Szerk.: az állásról fogalmam sincs btw

mikki86
2014. nov. 14. 5:06

Challenge failed. Nem kell ez nekem.

1 hét után? Te tényleg csak ennyi vagy?

Marcow
Válasz Krejdül kommentjére
2014. nov. 14. 5:09

Konstrukciós hibákat vélek felfedezni.
Tartottál a settől, és a 66-tól, ezért allinmentél, mert azokkal tudja csak megadni, amitől tartottál? Ha ennyire biztos vagy benne, hogy hívott volna az overrel, akkor miért akartad eldobatni azonnal, és miért nem x/r allin a terv? Riveren miért nem lehet bet/foldolni, ott már nincs out?

overpárral adta volna, flössre meg ne várjon olcsón. kis pp-nek is ennyi esélye volt, hogy van nála, de inkább kevesebb. overbet blöffnek akartam h tűnjön (pl flössdróra). lényegtelen.

HugeEdgeOnYou!
2014. nov. 14. 5:10

Biztos,hogy nem a szokványos, talán deepebbnek kellett volna lenni egy olyan callhoz flopon. Előtte is variált a gyerek és egy mini visszaemelést megadtam, hogy később trükközzek. de már torkonszarom az egészet. Challenge failed. Nem kell ez nekem.

Ne foglalkozz senkivel Márk :) Lehet hogy vannak leakjeid, sőt nem is kevés - de most még is te ülsz ott a Big11 FT-n, nem a sok itt írogató nagy mtt pro ( :)) )

Figyelj oda, nyerd meg és akkor még akár a Challenge is meglehet :cool:

Marcow
Válasz mikki86 kommentjére
2014. nov. 14. 5:13

1 hét után? Te tényleg csak ennyi vagy?

Mennyi? Meg tudom csinálni, csak nincs szükségem arra, hogy a hibáimon lovagoljanak közben.

Zsolax
2014. nov. 14. 5:25

Mennyi? Meg tudom csinálni, csak nincs szükségem arra, hogy a hibáimon lovagoljanak közben.

ha ennyi eszed van h big11 top20nál fórumozgatsz meg is érdemled

Krejdül
2014. nov. 14. 5:28

Grat a 6. helyhez!

A challenge amúgy nem a fórumozók ötlete volt, te akartad, és valószínűleg tisztában is voltál vele, hogy nagy lesz a visszhangja, és sokan fogják követni a játékod. Egyszer még hálás leszel, hogy a leakjeidre felhívtuk a figyelmedet.

Marcow
Válasz Krejdül kommentjére
2014. nov. 14. 5:42

Grat a 6. helyhez!

A challenge amúgy nem a fórumozók ötlete volt, te akartad, és valószínűleg tisztában is voltál vele, hogy nagy lesz a visszhangja, és sokan fogják követni a játékod. Egyszer még hálás leszel, hogy a leakjeidre felhívtuk a figyelmedet.

Ma sokat tanultam a leakjeimről tényleg. Kösz, hogy megvitattuk azt a handet, de a LOL az más. Tényleg szar volt az a játék, turnön pusholni kellett volna, ha már megadtam a flopon, mert nem hittem neki. Nekem nem minden fekete vagy fehér, szeretem megtekerni a dolgokat. Ilyen fáradtan meg cifrább dolgok is kijönnek... mindegy. Én hibám.

WINAMAXDONK
2014. nov. 14. 8:34

Nem értelek , tleg vannak leakjeid nem is kicsik, de mostmár engem is elgondolkodtat h mindig odaérsz , lehet h valamit tudsz máshogy csinálsz mint std és jó. A Zsolesz által betett hand gigalol az tény. De pl nekem nincsenek olyan eredményeim mint neked de mega magabiztos vagyok magamban és nem foglalkoznék más véleményével .Arra akarok kilyukadni , h nevetséges ez az érzékenység , foglalkozz a játékkal mert sztem valamit nem csinálsz rosszul ha mindig odaérsz.

Bumbanas
2014. nov. 14. 10:57
Élő ügyfélszolgálat