Póker Fórum Archívum > Multi table > Karesz challenge

Ollie
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 7. 17:23

Ki lesz aki gyűjti a fogadásra szánt pénzeket?

Palesz76
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 7. 17:23

És semmi kikötés nincs átlag BI-re, min -max BI-re, minimum drarabbszámra vagy valamira.

Egy eksztrém példa elindulsz egy stormon behuzók kb. +30K , és egy versenyel megnyerted a chellenget?

Arra egy a húszezerhez az esélye:)!

van Gerwen
2014. nov. 7. 17:33

Két blogban kérdeztem, hogy működik, de inkább másról szólt szokás szerint a válaszok nagy része. Úgyhogy nincs kikötés. A BR a lényeg. Ha a 20. versennyel csinálnám meg pl. akkor érvénytelen az a verseny, vagy csak 10% számít a nyereménynek vagy hogy? Mindenki szerint lehetetlen ezzel a tudással és az idő is rövid, úgyhogy nem kell kikötés sztem.

Amúgy ez ilyen formában rég nem a tudásról szól. Lehetnél a világ legjobbja is, avagy a földkerekség legnagyobb bálnája, ilyen bankroll menedzsmenttel ilyen rövid idő alatt az mtt-zés puszta szerencsejáték, lottó. Ha beadja, f@sza, de általában nem fogja. Én nem fogadok, inkább eliszom azt a pénzt, szóval géel!

Marcow
2014. nov. 7. 18:05

Ollie- Passz. Ki vállalná egyébként? Vmi ősakadémiás kéne.

Palesz76- márpedig, ami megtörténhet, az meg is történik!

van Gerwen- jogos, de ha már belevágtam... akkor egészségedre!

ewoksamurai
2014. nov. 7. 18:19

Adja be! GL!

jak1
2014. nov. 7. 18:23

Küldjétek nekem a pénzeket! Úgyis kell anyámnak új abrosz.

naggeri
2014. nov. 7. 18:47

En lennek penz gyujto viszont 100at felteszek ellened (ha a szabalyok tisztazottak,ill.lesznek fuggetlen bírák) szoval kompromittalva lennek.

Palesz76
Válasz jak1 kommentjére
2014. nov. 7. 18:57

Küldjétek nekem a pénzeket! Úgyis kell anyámnak új abrosz.

Felőlem ok, de akkor elviszel egy körre az új autóddal!

Marcow
Válasz naggeri kommentjére
2014. nov. 7. 19:04

En lennek penz gyujto viszont 100at felteszek ellened (ha a szabalyok tisztazottak,ill.lesznek fuggetlen bírák) szoval kompromittalva lennek.

Nekem ok, ha Te gyűjtöd. Nem tudom, mihez kell bíró. Szerezzetek. Ha sikerült a challenge kérek ki playing history auditot mától a végéig és megnézhetitek. Ha nem sikerül, akkor meg felesleges bizonyítgatnom. :) A szabály, hogy mától addig nem nyerek vagy nyerek 17K-t. Játszom amiket leírtam, bár az 1 asztalos sng-ket is belevenném, ha arra van idő pl. Milyen szabály kell még? Az audit fájlban benne lesz a nettó profit is, mindegy, hogy volt-e cashout vagy depo.(de nem lesz)

VTomi24
2014. nov. 7. 19:24

Nekem ok, ha Te gyűjtöd. Nem tudom, mihez kell bíró. Szerezzetek. Ha sikerült a challenge kérek ki playing history auditot mától a végéig és megnézhetitek. Ha nem sikerül, akkor meg felesleges bizonyítgatnom. :) A szabály, hogy mától addig nem nyerek vagy nyerek 17K-t. Játszom amiket leírtam, bár az 1 asztalos sng-ket is belevenném, ha arra van idő pl. Milyen szabály kell még? Az audit fájlban benne lesz a nettó profit is, mindegy, hogy volt-e cashout vagy depo.(de nem lesz)

Gondolom a depo nem lehetne több, mint a cashout, ha lenne is, ugye? Kb mennyi MTT-t + MTSNG-t tervezel a challenge alatt, biztos van valami elképzelés? Amúgy meg ha 1 a 20000-hez az esély, akkor csak azt az egyet játszd le a 20000 ráér a challenge után;) Hajrá Marcow!

Élő ügyfélszolgálat