Póker Fórum Archívum > Multi table > Karesz challenge

naggeri
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 9. 11:43

Ja sry azt hittem mar tolja a versenyeket.. mar elvesztettem a fonalat a storyban. :) akkor hataridoig johetnek a penzek, de irja be akkor ide aki utalt.

naggeri
2014. nov. 9. 11:46

Egyebkent jo5let a jotekonykodas. Van egy csapat ha jol tudom tavaly alakultak. Bemyhero (faceen lehet rajuk keresni) mind pokeresek es jotekonykodnak. Ha esetleg nincs jobb otlet akkor nekik felajanlhatjuk a penzt, az tuti hogy jo helyre fog menni.

Lordtebeli
2014. nov. 9. 13:01

hát valami pontosabb név kéne. én nem találom őket

naggeri
2014. nov. 9. 13:21
Marcow
Válasz naggeri kommentjére
2014. nov. 9. 13:33

Szoval, akkor ha mindenkinek megfelel ,hetfo este 6ig kuldjetek el a penz Argentin_GOd ps nickre. Utana megirom marknak hogy mennyit kuldjon. Igy hogy nincs senki aki lenne fuggetlen biro tudnotok kell hogy kvazi mark bizalman alapszik a dolog. Emiatt en is 10dollaros nevleges tettel veszek reszt. Fontos h ide irjatok h ki kuldott penzt milyen nickrol mire fogad. Udv

Tegnap 6ig lehetett fogadni az 1:5 és az 1:7-es fogadásra. Csak Te fogadtál 100$-ral, de akkor most storno? Azért ez volt a határidő, mert lehet, hogy 1 hét múlva csak 1K-m lenne és úgy már nem lenne túl fair fogadni. A másik fogadásra ráér az utalgatás dec 1-ig. Ahogy Palesz mondja, megbízunk a fogadókban. A topic első posztjában frissítgetem a neveket, hogy ki mire fogadott.
Lehetsz te is akár független bíró, nekem mindegy. A playing history auditot nem tudom szerkeszteni. Kikérem egy adott időpontra és benne van az összes nevezett verseny és a profit sng-re illetve mtt-re bontva. Ha kell megosztom a képernyőm a bíróval és megmutatom az átutalás ablakot a starsban élőben. De ezeket a játékokat a shark scope is méri, ott is látszani fog, hogy dátumtól dátumig mennyi a profit. (cash-t nem mutat, úgyhogy nem is lehet para)

Hogy hova jótékonykodjunk, még ráér sztem. Mondjuk jó lenne direktben utalni, nem közvetítővel. De biztos mondanak pár tippet a fb-osok is, ha kérünk.

naggeri
2014. nov. 9. 14:00

Igen az storno. Maradjunk inkabb a 10$ os jotekonykodos verzional. Arra akkor johet a fenti nickre dec1ig.

Palesz76
Válasz naggeri kommentjére
2014. nov. 9. 17:43

Igen az storno. Maradjunk inkabb a 10$ os jotekonykodos verzional. Arra akkor johet a fenti nickre dec1ig.

Elküldve QQ76pez nickről!
GL Marcow-be a millioner!

Marcow
2014. nov. 10. 0:33

Szuper vasárnapi mélyrepülés, agyilag kiégtem. BR: $2478. Jön az új hét, új lehetőségekkel! :D
Hogy szakmaibb legyen, mit kéne iderakni még? Vacak PT lefagy állandóan amikor handeket olvas be vagy amikor munkába állítanám. 8Gb ram csak nem kevés. Nem tom mi a baja.

Palesz76
2014. nov. 10. 6:08

Szuper vasárnapi mélyrepülés, agyilag kiégtem. BR: $2478. Jön az új hét, új lehetőségekkel! :D
Hogy szakmaibb legyen, mit kéne iderakni még? Vacak PT lefagy állandóan amikor handeket olvas be vagy amikor munkába állítanám. 8Gb ram csak nem kevés. Nem tom mi a baja.

Na, ezért kapni fogsz! :)

rockett
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. nov. 10. 9:01

pénz küldve naggerinek

Élő ügyfélszolgálat