Krejdül
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 14. 3:42
De látom sikerült visszajönni! Blöffölj kevesebbet! :D
GL, szurkolok még így lefekvés előtt!
Marcow
Válasz Krejdül kommentjére
2014. nov. 14. 4:16
De látom sikerült visszajönni! Blöffölj kevesebbet! :D
GL, szurkolok még így lefekvés előtt!
Kösz az elemzést. Nekem a check fold erős. Akkor meg ott van, hogy blöfföltetted és azért call + felbátorodik az overekkel is, mivel kb két magas nem pár lapra tesz majd.
Float az alap általában, itt talán ki lehet csukni a két másik kukkoló miatt.
Jóccakát, jó szurkolást! :D
Krejdül
2014. nov. 14. 4:24
Kösz az elemzést. Nekem a check fold erős. Akkor meg ott van, hogy blöfföltetted és azért call + felbátorodik az overekkel is, mivel kb két magas nem pár lapra tesz majd.
Float az alap általában, itt talán ki lehet csukni a két másik kukkoló miatt.
Jóccakát, jó szurkolást! :D
Ilyen spr-el nem fog nekiállni totál airrel blöffölni. A flösshúzóval örül, hogy ingyen látja a rivert. Az overpárral meg örül, hogy olcsó showdownhoz juthat. Továbbra is azt mondom, hogy ez egy check/fold. De az allin továbbra is a legrosszabb opció. :)
van Gerwen
2014. nov. 14. 4:49
Marcow
2014. nov. 14. 4:50
Ilyen spr-el nem fog nekiállni totál airrel blöffölni. A flösshúzóval örül, hogy ingyen látja a rivert. Az overpárral meg örül, hogy olcsó showdownhoz juthat. Továbbra is azt mondom, hogy ez egy check/fold. De az allin továbbra is a legrosszabb opció. :)
csak a settől tartottam, max 66 lehetett volna még nála. Lehet h FD-val checkol, de overpárral hív, hogy védje egy AK ellen pl, ahhoz kicsit nagy volt a pot... Bet/fold meg nem létezik, mert olyan keveset kellett volna megadni már... és még lett volna out is! :)
Krejdül
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2014. nov. 14. 4:50
Marcow
2014. nov. 14. 4:58
Egészen nevetséges, komolyan mondom.
Biztos,hogy nem a szokványos, talán deepebbnek kellett volna lenni egy olyan callhoz flopon. Előtte is variált a gyerek és egy mini visszaemelést megadtam, hogy később trükközzek. de már torkonszarom az egészet. Challenge failed. Nem kell ez nekem.
Krejdül
2014. nov. 14. 5:01
csak a settől tartottam, max 66 lehetett volna még nála. Lehet h FD-val checkol, de overpárral hív, hogy védje egy AK ellen pl, ahhoz kicsit nagy volt a pot... Bet/fold meg nem létezik, mert olyan keveset kellett volna megadni már... és még lett volna out is! :)
Konstrukciós hibákat vélek felfedezni.
Tartottál a settől, és a 66-tól, ezért allinmentél, mert azokkal tudja csak megadni, amitől tartottál? Ha ennyire biztos vagy benne, hogy hívott volna az overrel, akkor miért akartad eldobatni azonnal, és miért nem x/r allin a terv? Riveren miért nem lehet bet/foldolni, ott már nincs out?