OMG! J10s?? ne vicceljünk már... ezt még a legrészegebb pillanataimban is jó messzire eldobom...
Egyértelmű dobás.
Köszönöm a válaszokat! A védelmében annyit felhoznék, hogy még csak nem rég kezdett "komolyabban" elkezdeni foglalkozni a pókerrel. A nagyon tight játékát, most próbálja LAG-ra változtatni, meg javasoltam neki még anno, hogy a kiülök még pár helyet, felfogást változtassa, az első helyre való játszásra. Gondolom ennek volt köszönhető ez a "move". Igazából, azért is tettem fel a kérdést, az ő érveit is felhozza, hogy lássa, hogy a nálam sokkal sokkal jobb játékosok sem tartják jó megmozdulásnak.
igazad van. kijavitom magam,-ebben a szituációban még- több esélye is van.
A 62o-nak? Azért nézd meg stoveban. ;)
nyilván nem kell komolyan venni, próbáltam rávilágítani, hogy ez ebben a szituban easyfold. mint ahogy a 62 is :)
Köszönöm a válaszokat! A védelmében annyit felhoznék, hogy még csak nem rég kezdett "komolyabban" elkezdeni foglalkozni a pókerrel. A nagyon tight játékát, most próbálja LAG-ra változtatni
Nagy hülyeség, ha azt gondolom, hogy a díjstruktúrától függően megfontolandó a call?
Próbáltam range-eket addni:
UTG (M3 környékén): 22+,A2s+,KTs+,QTs+,JTs,A2o+,KTo+,QTo+,JTo
CL: 88+,A8s+,KQs,A8o+,KQo
így egész jól teljesít a JTs, van harminc százalékunk.
Ha a CL calling range hasonló, akkor kicsit jobban állunk, olyan 33 körül. Szóval leginkább a bubble miatt dobós
jól mondod, nagy hülyeség. ha bubble van, ha nem, ez easy fold.
???? :O Lol GG WP NiceCall GL