kihívás:800db 45 man sng=4nap
Üdv!
Főként saját magam ösztönzésére hoztam létre a topicot! Mivel novemberben eddig nagyon keveset játszottam online (igaz élőben elég jól ment) és jövő hétvégét megint Bécsben töltöm, úgyh meg kell nyomnom ezt a 4 napot! Ennyit még soha nem játszottam ennyi idő alatt, sőt még napi 200-at sem :(
Nem lesz egyszerű feladat, de meg tudom csinálni :)
Eredményekkel jelentkezem!
GL!
Kezdés: 2011.11.13 13.00 (CET) vasárnap
Vége: 2011.11.17 13.00 (CET) csütörtök
7,15 és 30$-os téten fogok játszani
Ui: Remélem az internetszolgáltatóval sem lesz gond (az elmúlt egy hónapban már kiszúrt velem párszor)
Komoly. GL!
.)
Az erő legyen veled !! GL
ty! szükségem lesz rá azt hiszem :)
Hány asztalon játszol egyszerre?
Ha aktiválod a 7-es és a 15-ös versenyeket (30-as ritkán indul) egyszerre és van napi 12-14 órád, akkor gond nélkül teljesítheted a 800 versenyt 15-20 asztalon.
Javaslom, hogy a challenge előtt monitorozd a pokerstars forgalmát és igazítsd a session kezdetet és véget ahhoz, hogy mikor indulnak gyakran ilyen versenyek.
Hány asztalon játszol egyszerre?
Ha aktiválod a 7-es és a 15-ös versenyeket (30-as ritkán indul) egyszerre és van napi 12-14 órád, akkor gond nélkül teljesítheted a 800 versenyt 15-20 asztalon.
Javaslom, hogy a challenge előtt monitorozd a pokerstars forgalmát és igazítsd a session kezdetet és véget ahhoz, hogy mikor indulnak gyakran ilyen versenyek.
Átlagban 15 asztalon játszok, max 18. De próbálok minél többet 18-on :)
Már jópár 1000 db-ot játszottam belőlük és igen 14 és 2 között érdemes csak tolni.
Eddig egész jól megy! Tartson ki a lendület! :)
átlag hány hand darabja?
Üdv!
Főként saját magam ösztönzésére hoztam létre a topicot! Mivel novemberben eddig nagyon keveset játszottam online (igaz élőben elég jól ment) és jövő hétvégét megint Bécsben töltöm, úgyh meg kell nyomnom ezt a 4 napot! Ennyit még soha nem játszottam ennyi idő alatt, sőt még napi 200-at sem :(
Nem lesz egyszerű feladat, de meg tudom csinálni :)
Eredményekkel jelentkezem!
GL!
Kezdés: 2011.11.13 13.00 (CET) vasárnap
Vége: 2011.11.17 13.00 (CET) csütörtök
7,15 és 30$-os téten fogok játszani
Ui: Remélem az internetszolgáltatóval sem lesz gond (az elmúlt egy hónapban már kiszúrt velem párszor)
Amúgy sok sikert a kihíváshoz! :)