Az első állást kitettük. Ha véletlen valahol hiba csúszna be, szóljatok. Elméletileg nem lehet, mert csiko13 fórumtársunk scripteket írt rá. Nice job! :-)
A script honnan szedi az eredményeket? ty
Finomítottam egy kicsit a kódon, ami még egy hibát talált, ami 30.01 ponttal csökkentette a kék csapat pontszámát: Birs320 - $109 NL Hold'em [1R1A, Turbo, $45K Guaranteed] sorát kivettem, mert ez is rebuy-os, aminél midstakes-en $22 a felső határ.
Elég jól néz ki, nice job.
Szép munka!
Finomítottam egy kicsit a kódon,... 30.01 ponttal csökkentettem a kék csapat pontszámát: Birs320 - $109 NL Hold'em [1R1A, Turbo, $45K Guaranteed] sorát kivettem...
Elég jól néz ki, nice job.
Kicsit sem gyanús...
Mai frissítés ok. Ha valami hibát találtok írjátok nyugodtan ide, és utánanézek! Minden nap este 6-kor kezdem el frissíteni a táblázatot, olyan 7, fél 8 körül kerül majd ki.
Én még nem látom p5on a tegnapit, de vasárnapról is hiányzik két eredményem. (egy 20as knockout 3. hely, meg egy 4.) Annyra nem sok pont de szinte biztos hogy be fog férni a 20ba mindkettő, szóval remélem majd felkerülnek.
Úgy érzem a p5 nem kedvel engem...
A jelenlegi állás résznél a tagok neve mellé oda lehetne írni hogy ki mennyi pontot szerzett
gl mindenkinek