Az egyéni biztos nem stimmel, a többi viszont szerintem rendben van. Kivéve az, hogy én 70 legjobb eredményt adtam meg a csapatnak. Legyen 90?
Amúgy írtam csikonak, ahogy gép előtt lesz megnézni.
hmm azért tomcsival HUztal egyet tegnap, bár csak vmi 1.3k, de nyertél tourt:P
amúgy félév nagyon rossz széria eléggé benne van.
Mai második frissítés is ok.
Az egyénivel az volt a probléma, hogy a midstakes-es játékosok összes eredménye szerepelt a listában. Most már csak a lowstakes szabályainak megfelelő eredmények szerepelnek: az "Egyéni Low verseny kiegészítés"-fül bővült a 3 midstakes-es csapatjátékos (Innamon, Pocok85, WhiteRaimbow) tisztított adataival.
A csapat eredményeknél nem igazán értem a problémát. Leírom, hogy most hogy dolgozom és akkor talán meglátjuk az eltérés okát.
Csapatonként naponta maximum 10 highstakes, 2x15 midstakes, 3x20 lowstakes eredmény kerül rögzítésre. Ez összesen 90. Ebből naponta az összesített 70 legmagasabb pontszámú eredmény számít bele a csapatversenybe.
Mai második frissítés is ok.
Az egyénivel az volt a probléma, hogy a midstakes-es játékosok összes eredménye szerepelt a listában. Most már csak a lowstakes szabályainak megfelelő eredmények szerepelnek: az "Egyéni Low verseny kiegészítés"-fül bővült a 3 midstakes-es csapatjátékos (Innamon, Pocok85, WhiteRaimbow) tisztított adataival.
A csapat eredményeknél nem igazán értem a problémát. Leírom, hogy most hogy dolgozom és akkor talán meglátjuk az eltérés okát.
Csapatonként naponta maximum 10 highstakes, 2x15 midstakes, 3x20 lowstakes eredmény kerül rögzítésre. Ez összesen 90. Ebből naponta az összesített 70 legmagasabb pontszámú eredmény számít bele a csapatversenybe.
Akkor én ezt rendesen megbonyolítottam magamnak. :) Így lényegesen egyszerűbb. Mondjuk a kihívás is kisebb. :)
Szabályos eszközökkel nem is lehet napi 10-15-20 ITMet csinálni :)
Szabályos eszközökkel nem is lehet napi 10-15-20 ITMet csinálni :)
Mai harmadik frissítés is ok. Remélem ez most már tényleg az ami! :)
hahahaha egy ujabb birs sziporka, nem lenne rossz humorod probirs de van ebbe a mufajba itt az akadémián aki nalad is jobb
Mai frissítés ok.