Póker Fórum Archívum > Multi table > Magyar PLB verseny 2011 feb 6-20.

analyser
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 21. 18:20

Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni :D

Akkor én versenyben maradtam szerencsére. :D

Zsipali
Válasz analyser kommentjére
2011. febr. 21. 18:23

Akkor én versenyben maradtam szerencsére. :D

Én is, és tudom bizonyítani :D Na jó UB-n jött vissza egy kevés, de akkor is

csiko13
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 21. 19:19

Mai frissítés ok.

Legközelebbi frissítés és végeredmény csütörtökön este.

Gratulálok minden résztvevőnek! Respekt a lenyomott mennyiségért!

SAnyi
Válasz SAnyi kommentjére
2011. febr. 21. 22:52

Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni :D

Pls ne, végre pluszban zárok egy FTOPS-t

A verseny végén nem lehetne/kellene kiegészíteni a táblázatot, hogy ugyanezen időszakban, ugyanezekben a termekben
a versenyzőknek mi lett a jatékosonkénti összesített eredménye a beszámított időszak alatt?

Bár nem jött semmilyen válasz, feltenném még egyszer a kérdést mielőtt a hivatalos végeredmény véglegesen kikerül és több ezer ember megnézi és "csodálja" a táblázatban foglalt "győzelmi" adatokat.

szusza84
Válasz SAnyi kommentjére
2011. febr. 21. 23:32

Bár nem jött semmilyen válasz, feltenném még egyszer a kérdést mielőtt a hivatalos végeredmény véglegesen kikerül és több ezer ember megnézi és "csodálja" a táblázatban foglalt "győzelmi" adatokat.

Éppen meg lehet csinálni, érdekes lenne. Bluffmagazine/OPR alapján vmennyire pontos képet lehet kapni, de viszonylag időigényes kb 4*18 nevet átnézni és összefoglalni.

csiko13
Válasz szusza84 kommentjére
2011. febr. 22. 0:37

SAnyi: gondolom te egy olyan kimutatásra gondoltál, ami tartalmazza azokat a versenyeket is, amelyeken nem értek pénzbe az indulók? Szerintem erről szinte a lehetetlen kategóriába tartozik hiteles információkat nyerni még a 23 induló esetében is. Nem ismerem teljes mélységében a P5's, az OPR vagy a Bluff Magazin listázási "szokásait", ezért csak sejtem, hogy nem nagyon rögzítik a rebuyos versenyek esetén a rebuyok számát, valamint nem minden terem adatait rögzítik mindenhol, ezért még ebben is lehet redundancia. Gondolom ezért választották a verseny szabályainak kiagyalói a P5's-t, mert ez hozza a legtöbb terem adatait a legnagyobb megbízhatósággal. Kinyerni, összefésülni és táblázatba rendezni a fenti három vezető oldalon rendelkezésre álló adatokat pedig egy kegyetlen sziszifuszi munka lehet. Mindig is csodáltam azt a táblázatot, amit az akadémián az adott időszakra vonatkozó adatokat tartalmazza. Respekt annak, aki csinálta.
Amennyiben félreértettelek és csak arra gondoltál, hogy egy olyan listát szeretnél, ami a PLB során elért összes score-t tartalmazza, azt nagyon szívesen feldobom egy spreadsheet-re és belinkelem, hátha mások is szeretnék látni.

Tomif gsd
Válasz csiko13 kommentjére
2011. febr. 22. 6:54

Grat a győztes csapatnak!

Soma0001
Válasz Tomif gsd kommentjére
2011. febr. 22. 8:25

Köszönjük szépen a technikai segítséget, jó volt mindennap átböngészni az állást a 8 órás szünetben.

dj.reLax86
Válasz Soma0001 kommentjére
2011. febr. 22. 9:07

Grat a Szusza team nek.

boerni21
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. febr. 22. 10:13

Grat a győzteseknek, de lagalább mi is dobogósok lettünk lol :))

Élő ügyfélszolgálat