Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni :D
Akkor én versenyben maradtam szerencsére. :D
Mai frissítés ok.
Legközelebbi frissítés és végeredmény csütörtökön este.
Gratulálok minden résztvevőnek! Respekt a lenyomott mennyiségért!
Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni :D
Pls ne, végre pluszban zárok egy FTOPS-t
A verseny végén nem lehetne/kellene kiegészíteni a táblázatot, hogy ugyanezen időszakban, ugyanezekben a termekben
a versenyzőknek mi lett a jatékosonkénti összesített eredménye a beszámított időszak alatt?
Bár nem jött semmilyen válasz, feltenném még egyszer a kérdést mielőtt a hivatalos végeredmény véglegesen kikerül és több ezer ember megnézi és "csodálja" a táblázatban foglalt "győzelmi" adatokat.
SAnyi: gondolom te egy olyan kimutatásra gondoltál, ami tartalmazza azokat a versenyeket is, amelyeken nem értek pénzbe az indulók? Szerintem erről szinte a lehetetlen kategóriába tartozik hiteles információkat nyerni még a 23 induló esetében is. Nem ismerem teljes mélységében a P5's, az OPR vagy a Bluff Magazin listázási "szokásait", ezért csak sejtem, hogy nem nagyon rögzítik a rebuyos versenyek esetén a rebuyok számát, valamint nem minden terem adatait rögzítik mindenhol, ezért még ebben is lehet redundancia. Gondolom ezért választották a verseny szabályainak kiagyalói a P5's-t, mert ez hozza a legtöbb terem adatait a legnagyobb megbízhatósággal. Kinyerni, összefésülni és táblázatba rendezni a fenti három vezető oldalon rendelkezésre álló adatokat pedig egy kegyetlen sziszifuszi munka lehet. Mindig is csodáltam azt a táblázatot, amit az akadémián az adott időszakra vonatkozó adatokat tartalmazza. Respekt annak, aki csinálta.
Amennyiben félreértettelek és csak arra gondoltál, hogy egy olyan listát szeretnél, ami a PLB során elért összes score-t tartalmazza, azt nagyon szívesen feldobom egy spreadsheet-re és belinkelem, hátha mások is szeretnék látni.
Grat a győztes csapatnak!
Köszönjük szépen a technikai segítséget, jó volt mindennap átböngészni az állást a 8 órás szünetben.
Grat a Szusza team nek.
Grat a győzteseknek, de lagalább mi is dobogósok lettünk lol :))