Mindneki azzal vagizik, h mennyit bukott, hál' istennek megy ez nekem is :))
ps.: Ebből még kb 25-30 túr-nyi bukó kimaradt mert nincs benne pár omaha ill 1szer újra kelett indítanom a gépet mer besz*rt a hm-em és nem pötyögtem be a -okat :O
Mekkora az esély egy mid-low plb versenyre miniFTOPS alatt? Szusza felvetette a blogjában, és érdekelne. :)
Mekkora az esély egy mid-low plb versenyre miniFTOPS alatt? Szusza felvetette a blogjában, és érdekelne. :)
Szusza84, Csiko13
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Akkor egy konkrét példával illusztrálnám, hogy mire gondolok. Legyen a példajátékos Szusza84, mint a táblázatban szereplő legtöbb pénzt nyert játékos. (Előre is elnézést kérek Szusza84-től akit nem ismerek személyesen, ha olyan adatot írok ide, amit nem szeretne, mert nem kértem tőle engedélyt előre)
A táblázatban az szerepel, hogy a verseny ideje alatt 104 837,69$-t nyert.
A P5 honlapján szerepelnek azok a termek és azok a 'User Names' amely termekben lévő eredmények számítódnak be a P5 listáiba. Ezeket a neveket megnézve a SharkScope-on a verseny időszakára szűrve a következőket kaptam:
iPoker_______-2 459 $
FullTillt_____- 29 958 $
Cereus_____- 1 726 $
PartyPoker__- 2 766 $
PokerStars_+ 67 520 $
Mindehhez ezen időszak (2 hét) alatt ebben az 5 teremben 760 versenyen indult Szusza84 és minimum (rebuy nélkül) 112K$ nevezési díjat fizetett. Ha ennél többet, akkor ezt csak és kizárólag Ő tudja megmondani.
A Google adata szerint idáig 5666 névtelen felhasználó nézte meg az általatok készített táblázatot. Amihez gratula az Akadémiának, de komoly felelőség is, hogy NE hibás, esetleg félrevezető vagy félreérthető adatot írjon ki az olvasóknak. Mert a kiírt adatok alapján mindenki NYERT és nem is keveset az elmúlt 2 hétben. (És ha nincs Zsipali hozzászólása 'Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni', akkor nekem sem tűnik fel ez az APRÓSÁG)
Tehát szerintem ki kellene egészíteni a táblázatot ezzel az adattal is. Csak akarat kérdése, mert ha máshogy nem lehet megoldani, akkor maguk a versenyzők biztos, hogy rendelkeznek a pontos adattal.
Sanyi
Megszervezem. No para. Jövő hét elején meglesz hirdetve.
A sharkscope se a legpontosabb, 10k lett a profitom (kb további 5k-t swapoltam), szóval max 15k lehet a reális. Az a szám, ami a spreadsheeten szerepel az csak az érvényes scoreok(top10 esetemben) összege. Nincs benne se nevdíj, se rebuy, se kicsi scoreok.
Erős a gyanúm, hogy összességében legtöbb embernek inkább bukó lett az egész vagy minimális plusz (én tétemen ez minimális plusznak nevezhető, 10% roit jó ha eléri)
Szusza84, Csiko13
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Akkor egy konkrét példával illusztrálnám, hogy mire gondolok. Legyen a példajátékos Szusza84, mint a táblázatban szereplő legtöbb pénzt nyert játékos. (Előre is elnézést kérek Szusza84-től akit nem ismerek személyesen, ha olyan adatot írok ide, amit nem szeretne, mert nem kértem tőle engedélyt előre)
A táblázatban az szerepel, hogy a verseny ideje alatt 104 837,69$-t nyert.
A P5 honlapján szerepelnek azok a termek és azok a 'User Names' amely termekben lévő eredmények számítódnak be a P5 listáiba. Ezeket a neveket megnézve a SharkScope-on a verseny időszakára szűrve a következőket kaptam:
iPoker_______-2 459 $
FullTillt_____- 29 958 $
Cereus_____- 1 726 $
PartyPoker__- 2 766 $
PokerStars_+ 67 520 $
Mindehhez ezen időszak (2 hét) alatt ebben az 5 teremben 760 versenyen indult Szusza84 és minimum (rebuy nélkül) 112K$ nevezési díjat fizetett. Ha ennél többet, akkor ezt csak és kizárólag Ő tudja megmondani.
A Google adata szerint idáig 5666 névtelen felhasználó nézte meg az általatok készített táblázatot. Amihez gratula az Akadémiának, de komoly felelőség is, hogy NE hibás, esetleg félrevezető vagy félreérthető adatot írjon ki az olvasóknak. Mert a kiírt adatok alapján mindenki NYERT és nem is keveset az elmúlt 2 hétben. (És ha nincs Zsipali hozzászólása 'Aki pluszban végez a végén azt ki kéne zárni', akkor nekem sem tűnik fel ez az APRÓSÁG)
Tehát szerintem ki kellene egészíteni a táblázatot ezzel az adattal is. Csak akarat kérdése, mert ha máshogy nem lehet megoldani, akkor maguk a versenyzők biztos, hogy rendelkeznek a pontos adattal.
Sanyi
Egy szakmai portálon nem szabadna, hogy ez félrevezessen bárkit is, aki kicsit komolyabban foglalkozik a témával. :-)
Teljesen biztos vagy abban, hogy csak ezt a táblázatot eddig megnéző 5600 névtelen felhasználó (mert most ezt az adatot írta ki a Google) közül SENKIT sem téveszthetett meg a közölt információ, mely fejléce "Össznyeremény"?
Én ebben nagyon nem lennék biztos ebben főleg akkor nem, ha közvetlenül is el lehet érni egy linken keresztül a táblázatot.
(És akkor nem is beszélek azokról a NEM SZAKEMBEREKRŐL akik az INDEX-en megjelenő hírt olvasva a cikk támogatója linkre kattintva kerülnek az Akadémiára majd az Akadémia főlapján pedig a táblázat linkjére mennek)