Póker Fórum Archívum > Multi table > Mennyit lehet nyerni MTTn?

Csecse825
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. júl. 7. 17:19

Érdekesek a számok. Elsőre azt gondolnám,hogy alacsonyabb buy-innél magasabb roi-t lehet produkálni a gyengébb mezőny miatt, itt a táblázatban ez pedig fordítva van.
Ja,és valamiért én is kimaradtam...

bakyka
Válasz Csecse825 kommentjére
2010. júl. 7. 17:30

viszont alacsonyabb buy-innél a mezőny is jóval nagyobb

wtf
Válasz bakyka kommentjére
2010. júl. 7. 22:41

Azért tegyük hozzá, hogy mindez eléggé tájékoztató jellegű csak a rebuyok hiánya miatt. Van akinek a sok rebuy miatt lényegesen kisebb a profitja. Ettől függetlenül persze szép munka.

Matt Coburn
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 7. 23:32

wsop ME meglesz pár mihály

:-DD

fejes1988
Válasz bakyka kommentjére
2010. júl. 8. 0:10

viszont alacsonyabb buy-innél a mezőny is jóval nagyobb

nem a PS-en, meg az FTP-n kell darálni a többezres retardmenteket.

titcar
Válasz balage78 kommentjére
2010. júl. 8. 0:26

- jópáran vannak, akik teljes profitjukat egyetlen kiugró eredménynek köszönhetik, egyébként veszteséges játékos lenne
- általában egy játékosnál a "profit" a versenyek 1-2 ezrelékéből jön ( egyébként nullás vagy veszteséges a játékos)

micsoda meglepetés btw :D

zoltanh
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 8. 8:06

micsoda meglepetés btw :D

a lottónyertesek :D

atish81
Válasz zoltanh kommentjére
2010. júl. 8. 8:24

kép

mit gondoltok erről? egy HU pro weblapján találtam.

balage78
Válasz hetya kommentjére
2010. júl. 8. 10:38

csecse: pont váltásba estél, az első 30 készültekor 31. voltál, amikor meg 31től 60ig készült akkor 30. voltál, szóval nálam a táblázatban benne vagy, csak a kikerült képeken nem, bocs. (21d abi, 4.6k tour, 16%roi, 15k profit)

egyébként engem is meglepett hogy nem az alacsonyabb buyineseknél van a nagyobb roi, tippeket várnék ennek okaira.

wtf: a rebuyt úgy számolja az opr, hogy az adott versenyen történt összes rebuy és addont átlagosan elosztja az indulók között, azaz "átlagnevezésidijat" számol.
Nem a legpontosabb, hiszen lehet hogy valaki 1 buyinnel, valaki meg 5el szokott játszani, de azért jobb mint a semmi.

atish81
Válasz balage78 kommentjére
2010. júl. 8. 10:59

ebből talán arra lehet következtetni, hogy a legfőbb ellenfél az MTTn a mezőny nagysága, nem pedig az ellenfelek tudása.
no meg arra is, hogy akinek magas az átlagbuyin-ja az már pro, és ezért magas a roi-ja is.

Élő ügyfélszolgálat