Turnon raiseltél, nem riveren. Amúgy szerintem jó, az ilyen 1-2bb-s donkbeteket úgy szoktam kezelni mintha nem is lennének és akkorát raiselek mintha checkelt volna és valulebetelnék. Riveren eldobnám, tapasztalatom szerint FD-vel szoktak ilyet donkolni (persze nem dobnak raisre) ,hogy olcsón lássák a rivert. Én általában el szoktak nekik hinni, nem szeretem ezeket kifizetni fisheknek. Általában ilyenkor az van náluk amit reppelnek. Nem hiszem, hogy elégszer lesz jó a call.
Turnon raiseltél, nem riveren. Amúgy szerintem jó, az ilyen 1-2bb-s donkbeteket úgy szoktam kezelni mintha nem is lennének és akkorát raiselek mintha checkelt volna és valulebetelnék. Riveren eldobnám, tapasztalatom szerint FD-vel szoktak ilyet donkolni (persze nem dobnak raisre) ,hogy olcsón lássák a rivert. Én általában el szoktak nekik hinni, nem szeretem ezeket kifizetni fisheknek. Általában ilyenkor az van náluk amit reppelnek. Nem hiszem, hogy elégszer lesz jó a call.
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
call or fold?
Az ellen 18/16-ot játszik 8as 3bettel.
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
call or fold?
Az ellen 18/16-ot játszik 8as 3bettel.
Szerintem JJ+AK mehet, főleg ha tudja, hogy nagy nyomást tud helyezni rád a stacksizeok miatt. Benne vannak gyengébb párok, meg broadway lapok is a rangeben, amik ellen elöl vagy.
Ezekkel szinte biztos, hogy visszateszi: 66+,A9s+,KQs,ATo+
Ez ellen hozol 60% -ot, de ennél egy kompetensebb játékos lesz lightabb is monjduk:
55+,A9s+,KJs+,QJs,JTs,T9s,ATo+,KQo
Ez ellen meg pár százalékkal jobb az EQ -d.
Szerintetek itt jó volt a push postflop?
jó a push,de ne limp/callolj :)
Ok,köszi. Ilyen kézzel,raise a jó opció?Ha igen,mekkora?