Póker Fórum Archívum > Multi table > Micro limit MTT kérdések

zeoos77
Válasz Krono kommentjére
2012. aug. 21. 22:06

Ha nagyon nem izolálnak, akkor jó lehet a limp egy gyenge asztalon, de amúgy 2,2-2,4X körül mehet a raise pre. Ha olyan az asztal, hogy kapsz 2-3 callt, akkor inkább fold utg.

Köszönöm a válaszod.Igyekszem észben tartani ezeket a jó tanácsokat.

2tiWinner
Válasz Krono kommentjére
2012. aug. 22. 1:40

Ha nagyon nem izolálnak, akkor jó lehet a limp egy gyenge asztalon, de amúgy 2,2-2,4X körül mehet a raise pre. Ha olyan az asztal, hogy kapsz 2-3 callt, akkor inkább fold utg.

Mire jó a limp egyébként itt?

Szerintem többet ne openlimpelj...

lecso10
Válasz 2tiWinner kommentjére
2012. dec. 30. 16:10

Hi!

Mennyi mtt lejátszása után érdemes messzebbre menő következtetéseket levonni a saját játékunkkal kapcsolatban?

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. ápr. 20. 6:45

Hi!

Mennyi micro tétes mtt lejátszása után érdemes messzebbre menő következtetéseket levonni a saját játékunkkal kapcsolatban?

Valaki?

PokerEdge
Válasz lecso10 kommentjére
2013. ápr. 20. 8:49

Hi!

Mennyi mtt lejátszása után érdemes messzebbre menő következtetéseket levonni a saját játékunkkal kapcsolatban?

Ahogyan itt az Akadémián is több helyen írva vagyon, 1000 lejátszott MTT már jó mintának tekinthető, viszont szerintem, ha kifejezetten micro MTT-ről beszélünk akkor már inkább minimum kb 1500.

Riddler1988
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. máj. 14. 16:29

Ahogyan itt az Akadémián is több helyen írva vagyon, 1000 lejátszott MTT már jó mintának tekinthető, viszont szerintem, ha kifejezetten micro MTT-ről beszélünk akkor már inkább minimum kb 1500.

A nagyobb mezőny miatt kell többet lejátszani?

kry
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2013. máj. 14. 16:50

10k mtt

lecso10
Válasz kry kommentjére
2013. máj. 14. 17:31

10k mtt

És ha pl valamit változtatok a játékomon, akkor mennyit kell lejátszani,h látni lehessen,h fejlődtünk ezáltal vagy épp ellenkezőleg?

kry
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2013. máj. 14. 18:22

1000 alatt, vagy MTSNG-n 50-100 versenyen belül már kiderül, hogy jó-e az irány. 1000++on már nehezebb eldönteni mivel lehet, hogy jól játszottál de anyagi, kézzelfogható eredményed ettől még nem biztos hogy lesz.

QQ-Gigolo-7
Válasz kry kommentjére
2013. júl. 11. 23:21

Sziasztok!!!

Jó rgéen írtam nektek már, remélem hiányoztam :)

Ennek oka leginkább h az elmúlt 4 hónapból egyet teljesne kihagytam póker ügyileg mellette a suli meg stb k miatt nem is játszottam soka amióta behúztama big 11$-t.
Azóta volt egy 2000$ os swingem amit visszaplusszoltam viszont most megint megyek lefele és a 10$ os limitemen olyan 1000$ monusznál vagyok most.
ráadásul magánéleti gondjaim miatt exrtra gonjaim vannak.
Itt a nyár tolni akarom a gamet mint a hülye, mit tudtok ajánlani?
Az első gondolatom: 250$ 180 turbo
Ezen mindig jó a mezőny és ha szarul is futok legfeljebb párszáz dollárt bukhatok el, viszont a kis mezőny miatt eklég jól voissza tudom plusszolni magam hiszen kisebb a variancia mint az 1000+ fős tourokon.
Erre gondoltam igazán, ez jó ötlet??
Kérek pár érvet és tanácsot!
Előre is köszi! :)

Élő ügyfélszolgálat