nálam fold
mivel rebuy, ezért szerintem preflop shove nyugodtan mehet.(ha nem akarod akkor pedig fold) beemelnni 800-ig, 1k-ig tényleg nincs értelme.
mivel rebuy, ezért szerintem preflop shove nyugodtan mehet.(ha nem akarod akkor pedig fold) beemelnni 800-ig, 1k-ig tényleg nincs értelme.
Romsy nálad miért fold?
Limpelésekből nem mutattak erőt,minimum egy coinflip lehet eddig.
Vagy a dominancia miatt? AKkor AK-val mi lenne a helyzet?
hm végülis a vége lemaradt, de sehol nem írtam, olyat, hogy emeljünk 8-1000t :) nyílván push/fold, csak arra refelektáltam, hogy a 3.5bb az elég sovány :)
többnyire inkább ollé sztem.
Romsy nálad miért fold?
Limpelésekből nem mutattak erőt,minimum egy coinflip lehet eddig.
Vagy a dominancia miatt? AKkor AK-val mi lenne a helyzet?
1500 volt kezdőstack,szal nem lehetett volna RB.
Betoltam majd 66 fogadta és megnyertem a coinflipet.
Csak kíváncsi voltam hogy milenne ilyen helyzetben az optimális játék,köszi válaszokat.
Hmm, akkor ha 3000 lenne a kezdő, mit szólnátok az ötlethez?
Nem nagyon vagyok képben a struktúrával kapcsolatban, de gondolom ez még a rebuy szakasz és nincs olyan stacked, hogy raise/foldolhass, ezért nem openraise, allinre meg szintén kevés a stacked, egy valaki becallol, akkor a jó odds miatt jönnek még többen is (a rebuy miatt) és multiway AJ elég rosszul muzsikál.
Ha jól tudom ha bemész 3000 zseton alá, akkor tudsz venni 3$-ért még 3k zsetont, ezesetben lehet csinálnék egy olyan bizarr move-ot, hogy raise 830-al megpróbálom elvinni a limp-bb-ket és bet/foldolok nagyobb stack ellen, majd ha ez (felszedni a bb-ket) nem sikerül jön egy rebuy és akkor 5990 zsetonnal sokkal több move-ot tudnék csinálni. Ez milyen ötlet szerintetek? Egy FO versenyen nyilván hülyeség lenne ez a raise 830, de ez egy ötlet a rebuy-rendszer kihasználására. Ha jó bankrollod van akkor ennyi erővel mehet push -> duplarebuy is, de ez fele annyiba kerül és ugyanaz kb.
Szitu:
Verseny középső szakasza, nekem van 4200 zseton, kis vak pozban feszítek, előttem mindenki dobott, nagyvak 4600-al üldögél.
Vakok: 100/200
Lapom: 45s
Kérdés:
fold
raise: 500-600
raise: all in
Én merészeltem allint tolni, A2-vel callolta. Tiszta barom vagyok, 100 zsetonért 4000-ret felraktam. Tulajdonképpen megválaszoltam a kérdést, szerintem elég lett volna raise 500-ig.