Sztem sima fold.
Még lopni se nagyon érdemes,mert ha raise 600ig,akkor kb any 2val vissza is tolhatja,ugyse adod meg csak pérmiummal.
Szitu:
Verseny középső szakasza, nekem van 4200 zseton, kis vak pozban feszítek, előttem mindenki dobott, nagyvak 4600-al üldögél.
Vakok: 100/200
Lapom: 45s
Kérdés:
fold
raise: 500-600
raise: all in
Én merészeltem allint tolni, A2-vel callolta. Tiszta barom vagyok, 100 zsetonért 4000-ret felraktam. Tulajdonképpen megválaszoltam a kérdést, szerintem elég lett volna raise 500-ig.
Sajnos csak így tudom feltenni handet,HM nem importálta,de ez mennyire volt crazy move?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Szerencsére floppot nemláttam mert már kifáradtam szobából,így megsporóltam egy infarktust:D
Ja és most indul 250gtd sat 10 jegy van eddig 16an regeltek,mit tanácsolnátok? Hiperfeszes és bubbleban push/fold?
Ilyen oddsra, és ilyen lapokra a dobás itt elképzelhetetlen. (+ 2 db 10 vakkal rendelkező ment allint) Úgyhogy egyáltalán nem volt crazy move, sőt...
Nem tudok a zsetonjaimmal bánni, mikor már elég sok van, ám a vakok is nagyok.
A "sok zseton-kis vak" játék megy, hagyományos cg-zés, a "kevés zseton-magas vak" játék is megy, hisz ott meg leegyszerűsödik.
Na de mikor az arány valami olyasmi, hogy 4-6000 zseton, vakok 100/200, 150-300, akkor már folyamatos lopáskényszer van, és kicsit túlvállalom magam. Ha mindenki dobott előttem, hajlamos vagyok hátulról bármivel emelni.
Ez nem tudom mennyire helyes játék. Ám ha emelek, és tartják, olyan magas lesz a pot, hogy flopon akkor is allin megyek, ha az nem segít, abban a reményben, hogy dobatom a másik lapját. Versenyjátékom tehát azon múlik, hogy ilyenkor beleszaladok-e valamibe, illetve hogy az ellenfél mennyire tökös, hajlandó-e callolni valami határeset lappal, amivel 60-40 arányban előnybe kerül. Na ezen az ámokfutáson szeretnék változtatni, mer teljesen rendszertelenül lutri amit művelek. Ha bejön, tuti fizetős hely, de túl sokszor van az, hogy szar lapokkal kerülök 60-40-es szituba, és a zsetonmennyiségem java része elúszik a baromságom miatt.
Kérdés tulajdonképpen az, hogy milyen stratégia javasolt a versenyjáték középső szakaszában, kb. 15-ös M szám mellett.
Hátulról szokás minden lappal emelni, ha előttünk mindenki dobott, vagy ilyenkor is csak akkor mozduljunk, ha legalább valamirevaló lapjaink vannak, mondjuk egy Ax?
Ha tegyük fel rabolni próbáltunk, callolták, és nem segített a flop, a magas pot elrablásának reményében kockáztassunk allint, vagy check a sztenderd?
Én ezt nem értem, kérlek magyarázza el valaki:
$6000 GP verseny, 20/40 vakszintnél dámákat kapok.
UTG+1 call 40 (vagyis limpel)
HERO :Qs: :Qd: raise to 250
kisvakig mindenki dob, aki 315.75-tel allin megy
SB reraise allin 315.75
UTG+1 call 315.75
HERO??? Raise allin, nem?
Na és ekkor leesett az állam. csak a call gomb jelent meg! ezt most miért?
ilyenkor nem lehet már emelni? vagy allint tolni?
Csak azért érdekelne mert a limp/call veszélyes fegyvert alkalmazó arc K4o jött, és floppolt Királyt..ezek szerint ez ellen nem tehettem semmit??
Köszi
nem lehet emelni, mert kisebb az allin, mint egy minraise.
nem lehet emelni, mert kisebb az allin, mint egy minraise.
Nem tudok a zsetonjaimmal bánni, mikor már elég sok van, ám a vakok is nagyok.
A "sok zseton-kis vak" játék megy, hagyományos cg-zés, a "kevés zseton-magas vak" játék is megy, hisz ott meg leegyszerűsödik.
Na de mikor az arány valami olyasmi, hogy 4-6000 zseton, vakok 100/200, 150-300, akkor már folyamatos lopáskényszer van, és kicsit túlvállalom magam. Ha mindenki dobott előttem, hajlamos vagyok hátulról bármivel emelni.
Ez nem tudom mennyire helyes játék. Ám ha emelek, és tartják, olyan magas lesz a pot, hogy flopon akkor is allin megyek, ha az nem segít, abban a reményben, hogy dobatom a másik lapját. Versenyjátékom tehát azon múlik, hogy ilyenkor beleszaladok-e valamibe, illetve hogy az ellenfél mennyire tökös, hajlandó-e callolni valami határeset lappal, amivel 60-40 arányban előnybe kerül. Na ezen az ámokfutáson szeretnék változtatni, mer teljesen rendszertelenül lutri amit művelek. Ha bejön, tuti fizetős hely, de túl sokszor van az, hogy szar lapokkal kerülök 60-40-es szituba, és a zsetonmennyiségem java része elúszik a baromságom miatt.
Kérdés tulajdonképpen az, hogy milyen stratégia javasolt a versenyjáték középső szakaszában, kb. 15-ös M szám mellett.
Hátulról szokás minden lappal emelni, ha előttünk mindenki dobott, vagy ilyenkor is csak akkor mozduljunk, ha legalább valamirevaló lapjaink vannak, mondjuk egy Ax?
Ha tegyük fel rabolni próbáltunk, callolták, és nem segített a flop, a magas pot elrablásának reményében kockáztassunk allint, vagy check a sztenderd?
Ez azért köztünk szólva is *****szar szituáció..